Trīs lietas, kuras nekādā gadījumā nedrīkst piedot vīrietim. Ja vien negribi kļūt par kāju pameslu!

Fiziska ietekmēšana

Ja vīrietis iekausta savu sievieti, tam vairs nav nekāda sakara ar mīlestību. Šādu rīcību sauc par vardarbību ģimenē. Diemžēl daudzas sievietes ir spiestas paciest laulāto draugu vardarbību, gan emocionālu, gan fizisku.

 

Alkoholisms

Brīvdienās un svētku dienās vīrietis var atļauties mazliet iedzert kopā ar draugiem. Tajā nav nekā slikta. Nākamajā dienā viņš pieceļas, dodas uz darbu un kārto savas lietas. Bet ir vīrieši, kuriem alkohols kļūst par dzīves jēgu.

 

Krāpšana

Bieži vien sieviete piedod vīrietim neuzticību, jo uzskata sevi par vainīgu. Nevajag sevi vainot, tu neesi ne pie kā vainīga. Vīrietis var lūgt piedošanu un krist ceļos. Bet viņš nepārstās iet “pa kreisi”. Katra krāpšanas reize tev kļūs arvien sāpīgāka. Vai tev to vajag?

Viņš domā par savu iekāres objektu, bet tu esi otrā vietā. Nemēģini viņu pārtaisīt. Tā tas būs vienmēr. Tavi pārmetumi un bērnu asaras viņu neapturēs.

 

Lasi vēl: ”Nauda nebūs problēma” ; trīs zodiaka zīmes, kuras kļūs bagātas janvāra beigās

 

Viņš var drīz tevi pamest un doties pie mīļākās, kas ir jaunāka par tevi. Negaidi šo brīdi. Tev nevajadzētu būt greizsirdīgai. Vienkārši sakravā savas mantas un “bēdz” prom no tāda mačo –  lai viņš pats veido savu dzīvi, kā vēlas.

Leave a Comment