Prinča Viljama privātā atbilde uz Harija ziņu par Keitu. Vai brāļu starpā gaidāms izlīgums?

Pēc tam, kad Harijs televīzijā uzzināja ziņas par Keitu, viņš vērsās pie sava brāļa, ar kuru attiecības pēdējos mēnešos nav tik labas, un tas parādīja, kādā stāvoklī šobrīd ir viņu attiecības.

Velsas princis Viljams “ir atbildējis” uz sava atsvešinātā brāļa atbalsta vēstījumu pēc Keitas publiskā paziņojuma par savu fizisko stāvokli.

Kā ziņo britu mediji, Velsas princis, kurš jau daudzus mēnešus nesarunājas ar princi Hariju, atbildējis uz viņa un Meganas Mārklas laba vēlējumiem, ko viņi nosūtīja pēc pagājušajā piektdienā publicētā Keitas video paziņojuma.

Tomēr, kā vēsta britu laikraksts “The Mirror”, tā neesot bijusi īpaši draudzīga sarakste, un Viljams esot izvēlējies “siltu, neformālu” toni.

“Harijs un Megana ir sazinājušies ar Viljamu, taču viņu privātā ziņa bija vienkārši atbalsta izteikšana, un tajā nebija nekāda ieteikuma, ka brāļiem vajadzētu izlīgt un ļaut, lai pagātne paliek pagātne, vai ka Harijam drīzumā jālido atpakaļ uz Lielbritāniju,” izdevumam pastāstīja karaļnama autors Toms Kvins.

“Lai tā notiktu, šobrīd ir pārāk daudz sliktu jūtu. Viljamss, kuru joprojām ir sāpinājis viss, ko Harijs ir teicis pagātnē, īpaši par viņa sievu, princesi Ketrīnu, ir reaģējis, taču šī reakcija ir ļoti lielā mērā ieplānota no pils puses, un diez vai tā ir tāda sirsnīga, neformāla atbilde, kādu varētu gaidīt no viena brāļa otram. Tā drīzāk atgādina saziņu starp diviem nedaudz piesardzīgiem diplomātiem.”

Lasi vēl: Nelieli triki, kas restorāniem nes lielu peļņu

Pēc Keitas paziņojuma Saseksas hercogs un hercogiene ātri nāca klajā ar publisku paziņojumu, kurā pauda atbalstu, neraugoties uz nesaskaņām ar Velsas princi un princesi.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

Tajā bija teikts: “Mēs vēlam fizisko labsajūtu u un dziedināšanu Keitai un ģimenei un ceram, ka viņi to varēs izdarīt privāti un mierā.”

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment