Priecīga ziņa visiem, kuriem ir autovadītāja apliecība! Tas beidzot ir noticis!

Teorētiskās apmācības notiek klātienē pie norādītā skolas sola. Izglītojamajiem ir jāņem līdzi savi piederumi, piemēram, piezīmju grāmatiņas, pildspalvas un citi kancelejas piederumi. Turklāt lineāls ir nepieciešams ilustrāciju un tabulu zīmēšanai.

Obligāti, lai instruktoram būtu ievērojamas zināšanas CSN un viņam ir jābūt spējai sistemātiski izglītot studentus. Mācību programma autoskolā ir sakārtota piecos atšķirīgos blokos, katrs sastāv no piecām nodarbībām.

Turpmāk, iegūstot atbilstošo kategoriju automašīnu vadīšanas tiesības, varēs vadīt arī atbilstošo kategoriju traktorus.

Zemnieku biedrības Saeimas iesniegtie un Latvijas Saeimas apstiprinātie priekšlikumi grozījumiem Ceļu satiksmes likumā paredz, ka: ar B, BE, C1, C1E, D1, D1E, C, CE, D un DE kategorijas vadītāja apliecību varēs vadīt TR1 kategorijas transportlīdzekli; C1, C1E, D1, D1E, C, CE, D un DE kategorijas autovadītāja apliecības varēs vadīt TR2 kategorijas transportlīdzekli.

 

 

Lasi vēl: “Spēcīgas naudas un laimes plūsmas”: astrologi nosauca 3 galvenos laimīgos 2023. gada jūlijā

Jaunie grozījumi stāsies spēkā pēc tam, kad tos parakstīs Valsts prezidents un kad tie tiks publicēti izdevumā Latvijas vēstnesis. Provizoriski tas varētu notikt līdz jūlija vidum.

Arī interesanti: Sliktas ziņas Nikolaja Puzikova dzīvē: viņa mamma manāmi satraukta

Leave a Comment