Diemžēl aizsaulē devies cienījams sportists; viņam vien bija 35 gadi

Diemžēl aizsaulē devies cienījams sportists. Viņam bija 35 gadi. Ģimene ir satriekta par tik agru sportista aiziešanu aizsaulē. Cilvēki viņu pamanīja guļam un neelpojam. 

Kā stāsta kāds mācītājs, tad cilvēka dvēseles aiziešanu un to, kas šajā laikā notiek tai blakus, Svētie Tēvi izskaidro tā:

dvēselei parādās, gan labie, gan ļaunie eņģeļi. Ieraugot tos pēdējos, dvēsele ļoti satraucas: iepriecinājumu tā rod labo eņģeļu vīzijā un aizsardzībā. Tad cilvēkam ļoti palīdz, sniedz iepriecinājumu viņa labie darbi un tīrā sirdsapziņa.

Amerikāņu futbola Arkanzasas kluba bijušais spēlētājs Raiens Mallets atrasts noslīcis

Bijušais Arkanzasas futbola kluba saspēles vadītājs Raiens Mallets, kurš septiņus gadus nospēlēja NFL, otrdien noslīcis Floridas pludmalē. Par skumjo faktu ziņo Okaloosa apgabala šerifa birojs. Sportistam bija 35.

Lasi arī: Gatavoju 5 porcijas un lieku ledusskapī: pēc 3 stundām viss gatavs. Daudz garšīgāk par mazsālītajiem gurķiem

Lasi vēl: Ko nozīmē tavas automašīnas numurs un kā tas ietekmē tavu likteni. Tici, vai ne, bet tā ir balta patiesība!

Šerifa birojs paziņoja, ka pirmās palīdzības sniedzēji tika izsaukti uz pludmali Destinā, Floridā, ap pulksten 14.12. pēc vietējā laika. Cilvēku grupa, kas peldēja Meksikas līcī pie sēkļa, cīnījās, lai atgrieztos krastā. Viena no personām, kas vēlāk tika identificēta kā Malletts, neelpoja, kad tika izvilkta no ūdens un tika nogādāta vietējā slimnīcā, kur tika konstatēta viņa n.āv.e.

 

“Ar lielām skumjām mēs dalāmies ziņā par trenera Raiena Malleta zaudējumu,” savā tīmekļa vietnē rakstīja Vaitholas skolas pārstāvji, kurā Mallets trenēja vidusskolas futbola komandu.

“Treneris Mallets bija iemīļots treneris un pedagogs. Aicinām savās lūgšanās atcerēties viņa ģimeni, komandu, audzēkņus, kolēģus trenerus un Vaitholas skolas darbiniekus.”

Mallets vienu sezonu nospēlēja Mičiganas Universitātē, pirms pārcēlās uz Arkanzasu, kur divās sezonās piespēlēja 7493 jardus un veica 62 piezemējumus. 2009. gadā trenera Bobija Petrino vadībā, viņš aizveda Arkanzasas Razorbacks komandu līdz uzvarai “Liberty Bowl”, par ko izpelnījās turnīra MVP.

Arī interesanti: Kuras zodiaka zīmes līdz 2023. gada beigām sargās sargeņģelis – tu būsi drošībā!

Leave a Comment