Planētu parāde sniegs laimi tikai šīm Zodiaka zīmēm: viņus gaida brīnišķīgas ziņas

Brīdī, kad Merkurs, Jupiters, Urāns, Marss, Neptūns un Saturns atradīsies viens otra tuvumā, cilvēku likteņi sāks mainīties.

Planētu parāde, ko varēs novērot jau sākot no 3. jūnija, spēcīgi ietekmēs sešu Zodiaka zīmju pārstāvjus. Planētu parādes ietekme turpināsies vairākas nedēļas. Kādas Zodiaka zīmes priecēs planētu parāde, lasiet tālāk šajā rakstā.

Jaunava

Jau līdz ar 3. jūniju tu vari saprast, ka tava dzīve ir sākusi mainīties uz labo pusi. Tuvākajās nedēļās tu sasniegsi vēl nebijušus panākumus. Planētu parāde tev ir sarūpējusi daudz dāvanu, no kurām daudzas ietekmēs ne tikai darba vietu. Gatavojies satikt laimi!

Ūdensvīrs

Tu apgūsi ļoti vērtīgu dzīves mācību. Planētu parāde tev sniegs brīnišķīgus jaunumus, taču tev vajadzētu sagatavoties tam, ka dažās situācijās tev vajadzētu atteikties no sasteigtu lēmumu pieņemšanas. Tu saņemsi kādu pavedienu, noteikti to izmanto, tikai tā tava dzīve mainīsies uz labo pusi.

Strēlnieks

Dzirdi savu iekšējo balsi. Planētu parāde palīdzēs tev piecelties no pelniem, ieslēdz savu optimismu un entuziasmu. Maini savu dzīvesveidu uz labo pusi, nedomā par sliktām lietām un baudi pārvērtību rezultātus. Meklējot harmoniju, daudzi pārāk ātri nolaidīs rokas, bet tu noteikti panāksi savu.

Vērsis

Pēc 3. jūnija tavā dzīvē ieplūdīs aizraujošas iespējas. Labas ziņas un vilinošas iespējas tevi patīkami pārsteigs. Planētu parāde palīdzēs tev atrast ceļu sapņu piepildīšanai, paplašināt redzesloku un dalīties priekā ar visiem apkārtējiem.

Zivis

Planētu parāde ļaus tev pieņemt pareizo lēmumu. Tev būs iespēja parādīt savu “sesto maņu”, pateicoties kuram viss nostāsies savās vietās. Nostiprini attiecības ar mīļoto cilvēku un neaizmirsti par darbu, arī tur tevi gaida pārsteigumi.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Auns

Pēc 3. jūnija tu sapratīsi, ka beidzot esi atradis līdzsvaru. Enerģija pieplūdīs, taču tev joprojām atradīsies laiks atpūtai un ģimenei. Un tā būs lieliska ziņa. Baudi dzīvi un esi azartisks, veiksme mīl drosmīgos.

 

 

Leave a Comment