Pirmdien mīklainos apstākļos gājusi bojā kāda sieviete: ”Mēs vēl joprojām lauzām galvu kā tas varēja notikt”

Nelaime piemeklējusi kādu ģimeni Jelgavā, kas zaudēja savu tuvinieku pēkšņā ugunsgrēkā.

Jelgavniece atradās pirmajā stāvā, kad pagaidām nenoskaidrotos apstākļos izcēlās liesmas. Kaimiņš centās iekļūt telpā un sievieti izglābt, taču tas vairs nebija iespējams, jo liesmas jau bija visur.

Ugunsgrēks Jelgavā diemžēl pirmdien atņēma dzīvību kādai sievietei, kas bija nedaudz vecāka par piecdesmit gadiem. Nāves apstākļi ir visai mīklaini un neskaidri. Cilvēki joprojām lauza galvu, kā tas varēja notikt.

Lasi vēl: Miris unikāls valstsvīrs, kurš spēlēja svarīgu lomu pagātnē; arī latvieši aizlūdz un piemin aizgājēju

Ap vieniem dienā bija dzirdams strīds, par to apkārtējie ir vienisprātis un visi to apstiprina. Sieviete konfliktējusi ar savu māti, kura ir cienījamā vecumā. Mirkļus vēlāk, parādījās pirmās degšanas pazīmes.

Ugunsgrēks strauji pieņēmās spēkā un sasniedza 55 kvadrātmetrus, jeb divu pilnu istabu platību. Liesmas skāra arī jumta konstrukcijas un ugunsdzēsēji tajās izplēsa pamatīgu caurumu, demontējot segumu.

Ugunsgrēka iemeslu operatīvie dienesti pagaidām neatklāj, jo nav pabeigta oficiālā ekspertīze. Kad tā tiks pabeigta, tad detaļas tiks atklātas. Vietējie stāsta, ka sieviete bija smēķētāja, taču nevienam tomēr nešķiet, ka nomests izsmēķis būtu radījis tik strauju aizdegšanos.

Leave a Comment