Pirmais rudens jaunmēness: ko šajā periodā ir svarīgi darīt, lai piepildītu savas lolotās vēlmes

Mēness jaunajā fāzē ieiet 3. septembrī. Jauns mēness var palīdzēt cilvēkiem realizēt savus mērķus un garīgo izaugsmi. Skaidroja zvaigžņu speciāliste.

Viņasprāt, jauns mēness ir brīnišķīgs laiks, kad notiek izaugsme un attīstība visam, kam cilvēks pieliek roku, spēku, enerģiju un domas.

“Šīs trīs dienas jaunā mēness laikā ir visspēcīgākais laiks jebkurai praksei, kas saistīta ar notikumu veidošanos jūsu turpmākajā dzīvē, lai noteiktu jūsu nākotnes mērķus,” sacīja astroloģe.

Šajā periodā jums ir jāveic jebkura prakse, kuras mērķis ir kaut ko audzēt un pavairot, kā arī īstenot cilvēka vēlmes un mērķus.

— Jauns mēness 3. septembrī atrodas Jaunavas zīmē. Tas dod praktisku virzību mūsu mērķiem un vēlmēm. Tas ir, šajā laikā jums ir jāizvirza skaidri, saprotami, praktiski un piezemēti mērķi. Tiem jābūt materiāliem vai vērstiem uz garīgu izaugsmi,” skaidroja “VM” sarunbiedre.

Šajā periodā aktuālas ir meditācijas, rituāli, lai dzīvē piesaistītu visu jauno, prakses ienākumu un labklājības palielināšanai, jaunu amatu iegūšanai un mīlestības ievilkšanai cilvēka dzīvē.

– Viss, ko vēlaties palielināt savā dzīvē, ir piemērots jaunā mēness praksēm. Turklāt šajā periodā labi norit sesijas ar uzlabotu veselību, paaugstinātu vitalitāti un enerģiju,” atzīmēja Berezovska.

Kā pareizi sapņot

Viena no klasiskākajām praksēm, ko var pielietot jaunā mēness laikā, ir vēlmju saraksts. Tas nav tikai maģisks rituāls – šādi saraksti tiek sastādīti gandrīz visos personības izaugsmes treniņos.

– Mēs paņemam tukšu papīra lapu un lēnām, numurējot secībā, pierakstām savas vēlmes. Ieteicams tos iegūt tik daudz, cik vien varat iedomāties. Tā ir gan apziņas paplašināšana, gan sinhronizācija ar jauno, augošo Mēness enerģiju,” piebilda astroloģe.

Praktizēšana ar vēlmju sarakstu jaunajā mēnesī ir ideāli piemērota meitenēm un sievietēm, jo ​​Mēness viņus baro ar savu sievišķo enerģiju. Sarakstā var ņemt vērā vēlmes, kas saistītas ar veselību, finansiālo stāvokli, izskatu un attiecībām.

– Apsēdies, nomierinies, ieņem ērtu pozu.

Lasi vēl: Divi vienkārši veidi, kā sagatavot zaļos lociņus ziemai: saglabājot garšu un aromātu (svaigi zaļumi visu ziemu)

Pārliecinieties, ka neviens jūs netraucē. Pēc tam pierakstiet visas vēlmes tagadnes formā un apstiprinošā formā uz papīra lapas un saglabājiet to. Iesaku to novietot redzamā vietā, lai vēlāk atgādinātu par sevi un lai neaizmirstu par savām vēlmēm,” ieteica VM sarunbiedre.

 

Leave a Comment