Personības tumšās puses tests: izvēlētais dzīvnieks pastāstīs par tevi ko jaunu

Mūsu personības tumšās puses tests atklās īpašības, par kurām jūs, iespējams, pat nenojaušat. Izvēlieties vienu dzīvnieku no astoņiem piedāvātajiem attēlā un izlasiet savu aprakstu.

Pantera

Panteras izvēle raksturo tevi kā atriebīgu cilvēku. Parastā dzīvē tu spēj līdzjūtīgi un nesavtīgi palīdzēt. Bet, nedod Dievs, kļūt par tavu ienaidnieku! Tava atriebība būs briesmīga, un arī – pārdomāta un taisnīga.

Grifs

Cilvēki, kuri izvēlējušies grifu, savu mērķu sasniegšanā var kļūt negodprātīgi un iet pāri visiem. Tev nav žēl konkurentu un vispār nelaimīgu cilvēku. Tu esi pārliecināts, ka katrs pats ir vainīgs pie savām nepatikšanām. Žēlumu un līdzjūtību no tevis grūti sagaidīt, un tev pašam nepatīk, kad tevi žēlo.

Lācis

Lācis ir izvēle cilvēkam, kurš cenšas izvairīties no konfliktiem un risināt problēmas miermīlīgās sarunās. Taču, ja tevi tomēr sakaitinās, reakcija būs ļoti asa. Tas kalpo kā atgādinājums, ka tevi nedrīkst nenovērtēt vai pārkāpt tavas robežas. Tu parasti esi mierīgs un pieklājīgs, taču necietīsi rupju attieksmi.

Zirneklis

Ja testā izvēlējies zirnekli, tu esi prasmīgs manipulators un melis. Tas nenozīmē, ka tu nepārtraukti melo, bet savu mērķu sasniegšanas labad nevairies no tā. Dažkārt tu esi liekulīgs saskarsmē un glaimo nepatīkamiem cilvēkiem peļņas gūšanas nolūkos.

Krauklis

Ja patīk krauklis, tu esi inteliģents un erudīts cilvēks. Tu izvēlies savu vidi pēc līmeņa, tāpēc vari viegli “atsijāt” paziņas, kas neatbilst taviem augstajiem standartiem. Tu esi diezgan atturīgs un tev ir grūti uzticēties cilvēkiem.

Lasi vēl: Izrādās, ka speķis ir jāmarinē sīpolu mizās: šādu gardumu vēl nebūsi nogaršojis

Vilks

Tava izvēle raksturo tevi kā cilvēku, kas dziļi uzticīgs draugiem un ģimenei. Ģimene tev ir galvenā vērtība. Un, ja tavus tuviniekus kaut kas apdraud, tu esi spējīgs darīt jebko, lai viņus aizsargātu. Tevi arī nevar saukt par patiešām taisnīgu cilvēku, jo starp taisnīgumu un ģimeni tu izvēlēsies ģimeni.

Sikspārnis

Tu esi cilvēks ar spilgtu personību un īpašu skatījumu uz pasauli. Ļoti apņēmīgs savos nodomos, taču tevi nevar piespiest darīt kaut ko pret tavu gribu. Tas tev traucē tajās situācijās, kad tev ir jārīkojas saskaņā ar vienu instrukciju. Tavs galvenais trūkums ir spītība un nespēja atzīt kļūdas.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Melns kaķis

Šis dzīvnieks daudzās kultūrās ir saistīts ar negatīvām zīmēm. Šī izvēle tevi raksturo kā introvertu un dumpinieku, kas bieži vien iet pretēji sistēmai. Dažkārt tu vari būt tik noslēgts un neatkarīgs, ka izrādi vienaldzību pat pret tuvākajiem cilvēkiem. Tev nerūp sabiedrības morāles normas.

 

Leave a Comment