Pēkšņi un pāragri mūžībā devies viens no Latvijas labākajiem uzņēmējiem; šis ir liels zaudējums visam reģionam

Pēkšņi un pāragri mūžībā devies viens no Latvijas labākajiem uzņēmējiem. Šis ir ārkārtīgi liels zaudējums visam reģionam, ne tikai uzņēmumam. 

Mēs bieži dzirdam par to, kā atlaist cilvēkus no savas dzīves. Ko tas nozīmē un kā to darīt?

Vispirms mums vajadzētu atzīt, ka neviens cilvēks šajā pasaulē mums nepieder. Par piederību mēs varam runāt tikai saistībā ar lietām. Tas ir juridiski nostiprināts un dod mums zināmas tiesības šajā ziņā.

 

Ļoti ātri pagatavojami marinēti kāposti, kuri būs gatavi jau pēc pāris stundām tieši uz pusdienām

Un dažreiz cilvēki aiziet ne tikai no mūsu dzīves, bet no dzīves vispār. Un tur nav ko mainīt un nav ko labot. Un mēs turpinām ciest un izjust sāpes, pārspēlējot pagātni un tādējādi atsakoties no savas tagadnes. Tā ir kļūda.

Lasi vēl: Labākā dāvana katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: ideāla dāvana, ko sirds kāro!

Tagad diemžēl parunāsim par skumjo sēru vēsti..

Latgales plānošanas reģions ar dziļām sērām paziņojis par zaudējumu: Romualds Jaunzems, Latgales speciālās ekonomiskās zonas uzņēmuma SIA “Regula Baltija” valdes priekšsēdētājs, ir aizgājis mūžībā.

“Atvadoties no R. Jaunzema, Latgales plānošanas reģiona darbinieki izsaka lielas skumjas. Viņš bija ne tikai izcils vadītājs un liels sirdsmākslinieks, bet arī spēcīgs virzītājspēks Latgales augstās tehnoloģiju attīstības virzienā.

74 gadu vecumā pēc ļoti grūtiem mēnešiem, dienām un pat stundām viņsaulē devies aktieris ar stipru gribu

Viņa ieguldījums Latgales izaugsmē un ekonomikā ir neizsakāmi liels, veicinot gan ievērojamu investīciju pieplūdumu reģionā, gan augsto tehnoloģiju un optoelektronikas klašu izveidi Latgalē.”

Lasi vēl: Tiek publiskots vēl neredzēts video materiāls par Donu! Neviens nekad nebija iedomājies, ka viņš tā var!

Romualda vadībā “Regula Baltija” ir spējusi piesaistīt, veidot un saglabāt augsti kvalificētus speciālistus Latgales reģionā, kas veicina vietējo talantu attīstību un ekonomisko izaugsmi. Tas radījis pozitīvu vidi, kurā inovācijas un zināšanu pārnešana notiek dabiski, veicinot uzņēmuma un reģiona kopīgo progresu.

Visdziļākā līdzjūtību!

 

Leave a Comment