Pēkšņi mūžībā aizsaukta savulaik par vienu no pasaules skaistākām sievietēm uzskatītā supermodele

Vācijas laikraksts Bild, atsaucoties uz ASV žurnāla Vogue informāciju, ziņo, ka mūžībā aizsaukta savulaik par vienu no pasaules skaistākām sievietēm uzskatītā supermodele. 

Vācu topmodele Tatjana Patica mirusi tikai 56 gadus vecumā, un tiek ziņots, ka viņa trešdien nomira savā mājā Kalifornijā.

Saskaņā ar BILD informāciju viņa mirusi no slimības, sīkāka informācija pagaidām nav zināma.

Paticas aģentūra Ņujorkā nevēlējās komentēt BILD jautājumus un lūgumus pēc papildus informācijas. Patlaban modeles ģimene gatavo paziņojumu.

Volfhards Minters (54) no aģentūras Mega Models ir strādājis ar Paticu 20 gadus un vairākas nedēļas pavadījis viņu arī uz pēdējām tikšanās reizēm. Viņš BILD norāda:

“Tatjana bija priecīga un izskatījās lieliski. Viņa neko nelika manīt par slimību. Esmu šokēts.”

Viņa bija viena no “supermodelēm” 90. gados, kopā ar Naomi Kempbelu (52), Sindiju Krofordi (56), Lindu Evangelistu (52) un Kristiju Tērlingtonu (48) piederēja tā sauktajam “Lielajam pieciniekam”, skaistākajām sievietēm pasaulē. Pat pirms Heidijas Klumas (49) Patica iekaroja starptautiskās kāpnes.

Lasi arī: Smagi slimā talantīgā aktrise diemžēl pēkšņi paliek piekalta pie gultas

Hamburgā dzimusī Patica agrā bērnībā pārcēlās uz Zviedriju, kur 17 gadu vecumā pirmo reizi piedalījās modeļu konkursā Stokholmā 1983. gadā. Vācu zvaigžņu fotogrāfs Pīters Lindbergs († 74) viņu atklāja un iedrošināja, un 1988. gadā viņa debitēja “Vogue”.

Lindberga fonds Tatjanai viņas nāves reizē veltīja emocionālu ierakstu. 2019. gadā mirušā fotogrāfa Instagram kontā rakstīts: “Tatjanas draudzīgums, iekšējais skaistums un izcilā inteliģence”.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un apskatītu viņa FOTO

Leave a Comment