Smagi slimā talantīgā aktrise diemžēl pēkšņi paliek piekalta pie gultas

Slavenība pāris dienas gatavojās pavadīt svētkus sev mīļā vietā. “Es gatavojos pavadīt dievkalpojumu Ziemassvētkos klosterī. Esmu ticīga, eju uz baznīcu. Bet šogad gribēju tur svinēt Ziemassvētkus. Tas neizdevās…” sūdzējās slavenība.

 

Anastasija Meļņikova dalījās ar satraucošām ziņām. Smagi slimā aktrise saslima Ziemassvētkos, tāpēc uz klosteri netika.

Anastasija Meļņikova ir saskārusies ar šobrīd piedzīvotās terapijas sekām. Aktrise atklāja savu diagnozi. “Tagad terapijas sekas ir pneimonija. Tās ir ārstēšanas sekas.”

Vērts atzīmēt, ka 53 gadus vecajai aktrisei iepriekš veiktas četras operācijas.

Pēdējos piecus gadus Meļņikova cīnījās ar nezināmu slimību. Ārsti nevar viņai noteikt precīzu diagnozi, taču viņi turpina mēģināt izārstēt slavenību.

Ne tik sen viņa izgāja hormonu terapijas kursu, kura dēļ viņa kļuva ļoti resna. Tiklīdz aktrise pārtrauca lietot narkotiskos medikamentus, svars sāka normalizēties. Bet pilnībā atteikties no ārstēšanas nav iespējams.

“Starp operācijām bija milzīgi narkotisku medikamentu ārstēšanas periodi, tostarp hormonu terapija. Es ēdu trakas hormonu devas. Bet savulaik man vispār nebija kakla, pleci sākās no vaigiem. Tas tiešām bija kaut kas šausmīgs. Kad varēju pārtraukt šos medikamentus, sāku tievēt – un tad nākamā operācija, jauni hormoni un svars atkal pieauga,” žēlojās māksliniece.

Leave a Comment