Prū, Paipere un Peidža atkal kopā: ”Amulets” atgriežas zelta sastāvā

“Amulets” kļuva par hītu 2000. gadu sākumā. Fani periodiski ir atkārtoti skatījušies savus iecienītākos seriālus jau 20 gadus un, iespējams, būs priecīgi par pēkšņajām ziņām.

 

Galvenās varones – Holija Marija Kombsa, Roza Makgovana un Šenena Dohertija – atkal apvienosies, lai iepriecinātu fanus. Aktrises kopā dosies uz popkultūras festivālu Comic Con, kas notiks 2023. gada 13. un 14. maijā.

“Amulets” zvaigznes jau sen ir vēlējušās pateikties faniem par gadiem ilgo ziedošanos, īpaši uz seriāla augšāmcelšanās fona. Mākslinieki dalījās ar sabiedrību sašutumā par hita jauno versiju.

Roza Makgovana

kura spēlēja Peidžu, par to runāja sociālajos medijos: “Mana gudrība ir saistīta ar vadītājiem, producentiem, kas tirgo manus gadus ilgušo darbu un vārdu tik ciniskā un acīmredzamā veidā — lai sagrābtu naudu, lai no manis iegūtu naudu. Man ir vienalga, ka viņi to pārtaisīja, man ir daudz svarīgākas lietas, ar kurām nodarboties. Es neskatos un neskatīšos raidījumu, kuram es principiāli nepiekrītu, ”viņa rakstīja.

Holija Marija Kombsa

dalījās savā viedoklī: “Vispirms vēlos teikt, ka es novērtēju darbu un iespējas, ko radījusi izrādes restartēšana. Taču es nekad nesapratīšu, cik nežēlīgi, smieklīgi vai nefeministiski viņi saka, ka sākotnējās aktrises ir pārāk vecas, lai darītu to darbu, ko viņi darīja pirms 12 gadiem,” sacīja aktrise, kura kļuva slavena ar Paiperas lomu.

Šenena Dohertija

neielaidās šajā notikumā, viņai ir cita cīņa – ar vēzi. Kādu laiku visu iecienītā Prū slēpa nopietnu slimību: “Cilvēki uz jums skatās kā uz staigājošu mironi, un viņiem ir jāatvadās no jums,” viņa paskaidroja.

Tāpēc zvaigzne pastāvīgi pielādēja sevi ar projektiem: “Man patīk strādāt, un darbs man dod vēl vienu iemeslu katru rītu mosties. Tas ir vēl viens iemesls cīnīties, lai paliktu dzīva”, dalījās mākslinieks.

Leave a Comment