Pazudušās māmiņas Annas Jansones vīrs dalījies ar mulsinošu ierakstu soctīklos; rodas jautājumi

Satraucošais aspekts slēpjas tajā, ka grāmatas autore precīzi sauc par sievieti, kura pašlaik ir pazudusi, un pašas grāmatas nosaukums ir “Pazudusī meita”. Dažādi komentētāji ir izteikuši dažādas perspektīvas, daži iesaka grāmatu izlasīt, bet citi pauž izbrīnu par neparasto sakritību.

Tomēr valdzinošākā piezīme nāk no pārliecinoša komentētāja, kas stingri iesaka gan policijas pārvaldei (@Valsts_policija) izlasīt grāmatu, lai atrisinātu šo lietu, jo galu galā viņi atklās konkrēto personu, kas dzīvo Tukumā.

Kā ziņots, 1.novembra rītā aptuveni pulksten 9 1989.gadā dzimusī Jansone kopā ar jaundzimušo meitu Luīzi Evertovsku izbrauca no savas dzīvesvietas, kas atradās Pētersalas ielā, Rīgā.

 

Saņemot informāciju par prombūtnē esošās mātes un meitas atrašanās vietu, likumsargi nekavējoties pasludināja personas par pazudušām un uzsāka plašus meklēšanas pasākumus.

Tajā pašā dienā tika veikta izmeklēšana, lai noskaidrotu piemērotas dzīvesvietas sievietei un bērnam, vienlaikus veicot rūpīgu apkārtnes pārmeklēšanu.

Lasi vēl: Kāpēc cilvēki baidās iet uz kapsētu ziemā? Tam ir ļoti nopietns iemesls, kuru daudzi neņem vērā

Pēc tam tiesībsargājošās iestādes konstatēja, ka 1.novembra rītā sieviete ar bērnu, izmantojot īrētu transportlīdzekli, izgāja savas dzīvojamās telpas. 2.novembrī, veicot izmeklēšanu, likumsargi mežainā klajumā, kas atrodas Jelgavas novada Valgundes pagastā, atklāja iepriekš minēto nomātu automašīnu, konkrēti “Toyota Corolla”. Tieši šajā automašīnā beidzot tika atrasts mirušais zīdainis.

 

Leave a Comment