Kāpēc cilvēki baidās iet uz kapsētu ziemā? Tam ir ļoti nopietns iemesls, kuru daudzi neņem vērā

Mācītāji stāsta, ka ziemā noteikti nevajadzētu doties uz kapsētu, lai arī ļoti gribās apciemot aizgājušos radiniekus. Tam ir ļoti nopietns iemesls. 

Ziemā kapsētas var būt apsnigušas vai nosalušas, kas ietekmē piekļuvi un apstākļus. Daži cilvēki izvēlas apmeklēt kapsētu ziemā, jo tas ir laiks, kad viņi izjūt īpašu saikni ar mīļajiem, var piedāvāt sveces un veikt kārtības darbus pie kapa, lai rūpētos par piemiņu.

Tomēr citi var izvēlēties neapmeklēt kapsētu ziemā, lai izvairītos no nepatīkamiem laikapstākļiem vai personīgajiem emocionālajiem apstākļiem. Tomēr mācītāji neiesaka to darīt.

Es parasti neeju uz kapsētu pēc tam, kad sākas dziļš rudens. Mans priesteris, tēvs Vitālijs, man neiesaka doties uz kapsētu pēc konkrētiem svētkiem un pirms pirmās svētdienas pēc Lieldienām, ja vien tas nav absolūti nepieciešams. Labāk ir pieminēt mirušo dvēseles svētnīcā un lieki netraucēt kapus.

Starp citu, pastāv pat māņticība par kapu apmeklēšanu ziemā. Runā, ka mirušais uz sniega noklātā celiņa pamana pēdas un var naktī aizklīst mājās un paņemt pie viņa atnākušā dvēseli.

Tā ir tikai māņticība, un tomēr es ziemā nekad neeju uz kapsētu. Vēl jo vairāk tāpēc, ka vecāku piemiņas dienas ir vasarā un rudenī. Šis ir ļoti svarīgi.

Lasi vēl: “Darbs pirmajā vietā!”: Šīs 3 zodiaka zīmes, visticamāk, izvēlēsies karjeru, nevis mīlestību

Bet pēdējā laikā sāku sapnī bieži redzēt mammu un tēti. Viņi abi nomira manu acu priekšā, viens pēc otra, kad man bija tikai 40 gadu. Dažreiz es pat sapņos raudu, kad viņi parādās.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment