Pavisam negaidīti šo pasauli pametis tautas dziedātājs un mīlošs ģimenes cilvēks

Pavisam negaidīti šo pasauli pametis tautas dziedātājs un mīlošs ģimenes cilvēks, kurš pēdējos gadus bija ļoti noslēgts no apkārtējiem cilvēkiem. 

Radi un draugi nemirst – viņi vienkārši pārstāj būt blakus…

Mīļotā cilvēka nāve vienmēr izsit mūs no dzīves segliem, dažreiz esam tā apmaldījušies, ka šajās pēdējās atvadu no aizgājušā minūtēs nezinām, vai darām pareizi, vai darām visu saskaņā ar Dieva likumi?

Un kā mums tas sāp, un mēs vainojam sevi, ja pēdējā brīdī aizmirsām kaut ko viņa labā izdarīt, nepareizi saģērbām, mazgājām, atvadījāmies… Ir jāspēj atrast sevī atrast mierinājums.

 

Rodžers Vitakers, tautas dziedātājs, kas pazīstams ar “Durham Town”, miris 87 gadu vecumā.

Miris folkdziedātājs Rodžers Vitekers, kurš vislabāk pazīstams ar tādām dziesmām kā “Durham Town” un “The Last Farewell”. Viņam bija 87.

Viņa ģimene un Sony Music otrdien savā oficiālajā tīmekļa vietnē dalījās ar paziņojumu, apstiprinot viņa nāvi. Neatklājot nāves cēloni, viņi atklāja, ka dziedātājs un dziesmu autors nomira pagājušajā nedēļā, 13. septembrī.

 

“Ar lielām skumjām mēs dalāmies, ka mūsu mīļotais Rodžers Vitekers aizgāja mūžībā 13. datumā,” teikts paziņojumā.”

Vitakera ģimene un Sony Music turpināja: “Šajā grūtajā laikā mēs vēlamies pateikties visiem par atbalstu un līdzjūtību. Rodžers bija ikonisks mākslinieks, brīnišķīgs vīrs un tēvs. Savas dzīves laikā viņš ar savu mūziku aizkustināja tik daudzas sirdis un vienmēr dzīvos mūsu atmiņās.

 

Leave a Comment