Pats Visums jums šo sūta: Sākot no 2.oktobra šīm zodiaka zīmēm sāksies nereāls veiksmes periods

Ūdensvīrs

Gaisa zodiaka zīmes Ūdensvīra pārstāvjiem veiksies mīlestības atrašanā, taču svarīgi ir nepalaist garām iespēju! Varbūt jūs varat krustoties ar savu bijušo partneri un beidzot apspriest savu neveiklo šķiršanos.

Vai satikties kompānijā ar jauku puisi vai meiteni, ar cilvēku, kurš sen nav parādījies pie apvāršņa. Pēkšņajiem panākumiem būs romantisks raksturs, bet vai tie nonāks attiecībās – tas jau atkarīgs no zodiaka zīmes Ūdensvīra pārstāvja.

 

 

Auns

Priecājieties, biedri, kas dzimuši zem Auna zodiaka zīmes, jo jūsu iecienītākais bizness jau tuvākajā nākotnē sāks nest dāsnu atdevi.

2023. gada oktobrī beidzot varēsiet monetizēt savu hobiju, pārvēršot to par nopietnu ienākumu avotu. Zvaigznes sola, ka tiem, kam ir Auna zodiaka zīme, nebūs smagi jāstrādā, lai veicinātu savu biznesu.

 

Lasi vēl: Pieņēmām pie sevis nevarīgu večiņu no laukiem. Bet pēc viņas aiziešanas mūžībā notika kaut kas neticams!

Lasi vēl: Kā izaudzēt rozi no griezta zieda? Izmantojot šo metodi, jums pat nav nepieciešams dārznieks

Strēlnieks

Zem zodiaka zīmes Strēlnieks dzimušie 2023. gada oktobrī piedzīvos lielu veiksmi, kas sāksies ar nelielu, bet patīkamu pārsteigumu sēriju.

Tavā rudens mētelī būs pāris banknotes, tu laimēsi nejaušā izlozē, un draugi pēkšņi nolems tevi iepriecināt ar foršu dāvanu. Vēlāk visi šie notikumi pārvērtīsies vienā lielā veiksmes virpulī – un viss ritēs kā pulkstenis.

Arī interesanti: 9 neticami veidi kā parasto sīpolu izmantot tautas medicīnā

Leave a Comment