Patiess un neparasts stāsts: Nelaiķe pateica, ka viņai nepatīk kleita, kurā viņa tika apglabāta; lūk, ko nācās darīt!

Šim stāstam uzdūrās virsū vairāki simti cilvēku un, kad visu to izlasīja daudzi uz dzīvi skatījās pavisam savādāk nekā iepriekš. Ir svarīgi iedziļināties šajā. 

 

Spoku mednieki ir cilvēki, kuri ieņemas aktīvu lomu meklējot un pētot parādības, kas varētu norādīt uz spokiem, paranormāliem notikumiem vai citām nepazīstamām realitātēm.

Viņi dažreiz tiek uzskatīti par paranormalitātes pētniekiem vai izpētes grupu dalībniekiem, kuri cenšas iegūt pierādījumus par paranormālām parādībām, tostarp spokiem, un izprast šīs parādības cēloņus.

 

Viens skeptiķis, izlasījis stāstus manā kanālā, teica:

“Nu, pieņemsim, ka dvēsele turpina pastāvēt tajā pasaulē, pieņemsim. Bet kāpēc mirušie rādās sapņo un ziņo par kaut kādām muļķībām – par kaut kādām kurpēm, kas izrādījušās mirušajam par mazu, vai par to, ka kāds kaut ko apraka. Kāda lieta dvēselei, kas stāv “pie mūžības durvīm”, rūpēties par visu šo jucekli? Vai no turienes nav iespējams ziņot par kaut ko svarīgāku un būtiskāku?

Pirmkārt, tās to dara. Un, otrkārt, kāda ir atšķirība, vai tas ir sīkums vai nav? Šiem sapņiem ir viena nozīme: tie pierāda, ka kontakts ir iespējams! Tas nozīmē, ka nāve ir ilūzija. Lūk, kādas lasītājs stāsts.

Mani jau ilgu laiku mocīja kāda lieta. Kāda mana paziņa nomira. Tā bija mana draudzene, kura cieta no onkoloģijas, viņa bija 42 gadus veca. Es biju viņas bēres.

Un devītajā dienā pēc viņas nāves man bija sapnis. Tas bija tā, it kā mēs ar viņu būtu pastaigājušās kopā. Viņa uzvelk kleitu, un es skaidri redzu šo kleitu, smilšu krāsas, stingri pieguļošu figūrai. Un tai ir aizdare visā muguras garumā.

Lasi vēl: Nekavējoties to novelciet: ārsts pastāstīja, kādās drēbēs noteikti nevajadzētu iet gulēt

– Aiztaisi man rāvējslēdzēju, – viņa lūdz.

Es diez vai varu to aizpogāt.

Un viņa saka:

– Man šī kleita ir par mazu. Man tā īsti nepatīk.

Un tad notika šis…

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment