Patiess un neparasts stāsts: Nelaiķe pateica, ka viņai nepatīk kleita, kurā viņa tika apglabāta; lūk, ko nācās darīt!

Es saku:

– Nē, tā ir skaista.

Un viņa man piedāvā kleitu. Es atsakos.

Nākamajā dienā es satieku mūsu kopīgu draudzeni. Pastāstu viņai par sapni, un viņai mainās sejas krāsa. Teica, ka tā bija kleita, kurā viņu grasījās sākumā apglabāt. Un es pat nezināju, ka tāda kleita eksistē! Kad aizgāju uz bēru ceremoniju, viņa bija pilnīgi citā kleitā. Kā tas notika?

 

Un mana draudzene teica, ka tad, kad viņi viņu mazgāja, uzvilka kleitu, par kuru es sapņoju. Bet vēlāk vecmāmiņas teica, ka viņi nevarēja viņu apglabāt tādā kleitā, tāpēc viņai virsū uzvilka citu. Kā tas varēja notikt?

Protams, kleita ir maza lieta. Bet ko lai saka par kādas nopietnas katastrofas vai kara, vai kāda fundamentāla atklājuma pareģošanu. Tad šie kontakti būtu noderīgi. Un tā, tikai kleita! Bet patiesībā šie sapņi nav par kleitu, kas mirušajam nav patikusi, bet gan par to, ka pastāv dzīve pēc Nā*es.

Ko nozīmē ja aizgājējs tev nāk sapnī?

Sapņi ir subjektīva pieredze, un to interpretācijas var būt dažādas atkarībā no kultūras, personiskajām pārliecībām un citiem faktoriem. Sapņu interpretācijas nav zinātniski pamatotas, bet tās var būt atšķirīgas atkarībā no personālajām emocijām un pieredzēm.

Ja sapnī parādās aizgājējs, tas var izraisīt dažādas emocionālās reakcijas un atšķirīgas interpretācijas. Daži cilvēki uzskata sapni par veidu, kā sazināties ar mirušajiem vai izteikt nepabeigtas lietas. Citi var to uztvert kā vienkāršu atspulgu no ikdienas dzīves notikumiem vai apziņas darbību.

Lasi vēl: Pazudušās māmiņas Annas vīrs atklāti runā par šo smago periodu un to, kā mēģina sazināties ar sievu

Ir arī kultūras, kurās cilvēki tic, ka sapņi var sniegt norādes, ieteikumus vai pat redzējumus. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka sapņi ir subjektīva psiholoģiska parādība, un to interpretācijas ir personiskas.

Ja šāds sapnis radīja spēcīgas emocijas vai izraisīja konkrētas domas, tas var būt noderīgi pašam izpētīt savas jūtas un domas par sapni. Svarīgi ir saprast, ka sapņu interpretācijas ir individuālas, un nav universāla noteikumu par to, ko konkrēts sapnis “nozīmē”.

Leave a Comment