Pati Vanga iesaka: Kā uzzināt, kad apprecēsies; Noskaidro, izmantojot iedarbīgu zīlēšanu ar gredzena palīdzību

Zīlēšanas māksla, it īpaši, ja runa ir par laulībām, ir saistīta ar mēģinājumu paredzēt, kad pirkstā parādīsies gredzens. Daži cilvēki to dara aiz ziņkārības, savukārt citi ir izmēģinājuši daudzas metodes, tostarp burvestības un pieburšanu, taču nekas nav palīdzējis apprecēties. Ja jūs joprojām esat viens, jums noteikti vajadzētu izmēģināt citu spēcīgu metodi.

 

Svadebka.ws komanda var palīdzēt rast atbildes uz jautājumiem par laulību un personīgo dzīvi, zīlējot ar gredzenu. Šis prognozēšanas veids ir diezgan precīzs, ja tiek veiktas pareizi norādītās darbības. Mēs piedāvāsim jums vairākas iespējas, no kurām izvēlēties, lai jūs varētu atrast to, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.

Populāras zīlēšanas metodes ar gredzenu

Apsverot laulību, zīlēšanai ir vērts izmantot gredzenu, kas izgatavots no dārgmetāliem, piemēram, zelta, sudraba vai platīna. Katram metālam ir savas maģiskas īpašības, un gredzena apļveida forma padara to par spēcīgu instrumentu dažādu zīlēšanu un rituālu veikšanai. Apskatīsim tuvāk, kādas zīlēšanas par topošo vīru un laulību var veikt ar gredzena palīdzību.

Zīlēšana ar gredzenu, izmantojot diega palīdzību

Šai metodei ir nepieciešams saderināšanās gredzens. Jūs varat palūgt to savai mammai vai draudzenei, vai arī izmantot kāda tuvinieka rotaslietas, kas ir aizgājušas mūžībā. Paņemiet melnu pavedienu vai auklu un piesieniet to ap gredzenu. Uzdodiet konkrētu jautājumu, uz kuru var atbildēt apstiprinoši vai noraidoši, piemēram, “Vai es precēšos?”, “Vai es precēšos ar konkrētu cilvēku?” vai “Vai es apprecēšos šogad?” Ar kreiso roku ātri iemērciet gredzenu ūdens glāzē.

 

Lasi vēl: “Kāpēc Arnolds Švarcenegers neieradās uz sava vecākā brāļa Meinharda bērēm”; Interesanti šo uzzināt

 

Šīs zīlēšanas rezultātus, izmantojot gredzenu ar pavedienu, var interpretēt šādi:

Ja gredzens saskaras ar stikla labo pusi, tas nozīmē, ka atbilde ir “jā”. Ja tas skar kreiso pusi, tas nozīmē, ka atbilde ir “nē”. Ja gredzens nepieskārās nevienai no stikla sieniņām, tas nozīmē, ka Visums vēl nevar sniegt jums atbildi uz šo jautājumu, tāpēc mēģiniet vēlreiz citu dienu.

 

 

Turpini lasīt vēl veidus kā zīlēt ar gredzenu nākošajā lapā

Leave a Comment