Pati Vanga iesaka: Kā uzzināt, kad apprecēsies; Noskaidro, izmantojot iedarbīgu zīlēšanu ar gredzena palīdzību

Zīlēšana ar gredzenu, izmantojot matus

Ja tavai rokai un sirdij ir pielūdzējs, bet precīzi nezini, kad viņš izteiks vēlamo piedāvājumu, vari izmēģināt zīlēšanu ar gredzenu, izmantojot matus. Jautājums, kas jums jāuzdod, ir: “Kad mans līgavainis mani bildina?” Veiciet tās pašas manipulācijas kā zīlējot pavedienus, tikai diegu vietā izmantojiet dažus savus matus.

 

Interpretē rezultātus šādi:

Gredzens, kas pieskaras glāzes labajai pusei, norāda uz nenovēršamu laulību, savukārt pieskaršanās kreisajai pusei nozīmē, ka tavs draugs tevi bildinās pēc gada vai diviem. Ja gredzens nepieskārās sienām, bet gan priekšējai, aizmugurējai sienai vai apakšai, jums nevajadzētu uzticēties šim puisim – viņš ar jums neprecēsies.

Ziemassvētku zīlēšana saistībā ar laulībām

Šī laulības zīlēšana, izmantojot gredzenu, būtu jāveic Ziemassvētku vakarā. Ielejiet glāzē ūdeni un ārpusē uzrakstiet vairākus potenciālo saderināto vārdus (varat pielīmēt papīra gabalus vai rakstīt ar marķieri). Novietojiet glāzi uz galda un novietojiet aizdegtas sveces abās pusēs. Pakariet gredzenu uz balta diega un iemērciet to glāzē tā, lai tas nepieskartos ūdenim. Gredzens sāks šūpoties un klauvēt pa stikla malām.

Atceries šo vietu – ja gredzens divu minūšu laikā atsitīsies pret glāzes malu, cilvēks, kura vārdā tas trāpīs, būs tavs dzīves biedrs. Ja nē, jūs šogad nesatiksiet savu dzīvesbiedru.

Zīlēšana ar gredzenu un ūdeni

Pusnaktī iemet gredzenu bļodā vai ūdens glāzē, minot vēlamo laulības datumu. Novietojiet to uz balkona, ārpus istabas vai saldētavā. No rīta izņemiet glāzi un pārbaudiet ūdens virsmu. Ja tas ir caurspīdīgs un tīrs un gredzens ir skaidri redzams apakšā, jūs ļoti drīz apprecēsities.

Ja virsma ir nelīdzena, bet gredzens ir atšķirams, jūs apprecēsities pēc 1-5 gadiem. Ja gredzenu neredzat vispār, diez vai apprecēsities. Ja vēlaties uzzināt, kad apprecēsities, izmēģiniet šo zīlēšanu ar gredzenu. Vislabāk darbojas ziemā, bet, ja nevari sagaidīt vai ārā ir pārāk silts, derēs parasta saldētava.

 

Lasi vēl: “Talantīgs aktieris ir atstājis mūsu dzīvi uz visiem laikiem”: mēs sērojam par slavenības aiziešanu

 

Bet satraukumam nav pamata! Šī zīlēšana spēj arī piepildīt vēlmes. Pagaidi, kamēr ledus pilnībā izkusīs (nekarsē, citādi nedarbosies), izņem gredzenu, uzliec to uz labās rokas zeltneša un guli ar to vienu nakti, iedomājoties savu lolotāko vēlēšanos. Un tā noteikti piepildīsies!

Leave a Comment