Pastāvīgi jūties neizgulējies un noguris? Astrologi nosauc kāds ir ideālais gulētiešanas laiks saskaņā ar cilvēka Zvaigžņu zīmi

Foto – Pexels

Lauva

Lauvām patīk būt uzmanības centrā, un tās var iesaistīties kādā aktivitātē līdz pat vēlai naktij. Tomēr, lai saglabātu savu karalisko enerģiju, ieteicams doties gulēt ap pulksten 23:00, tas nodrošinās viņiem pietiekamu atpūtu, lai nākamajā dienā atkal spīdētu spoži.

Jaunava

Jaunavas ir perfekcionisti un var pavadīt naktis, plānojot nākamo dienu. Ja dosies gulēt pulksten 22:00, tev būs pietiekami daudz laika, lai labi un produktīvi sagatavotos dienai, vienlaikus nodrošinot sev nepieciešamo atpūtu.

Svari

Svaru mīlestība pret līdzsvaru izpaužas visā, arī vēlmē pēc harmonijas miega grafikā. Miega laiks ap pulksten 22:30 ļauj viņiem atrast līdzsvaru starp nakts aktivitātēm un mierīgu miegu.

Skorpions

Skorpioni ar savu intensīvo un kaislīgo dabu var būt aktīvi līdz vēlai naktij. Viņiem piemērots gulētiešanas laiks ir ap 23:30. Tas dod laiku pirms gulētiešanas iedziļināties personīgajos projektos vai pat meditēt.

Strēlnieks

Foto – Pexels

Uzņēmīgie Strēlnieki var plānot savu nākamo dienas “ceļojumu” jebkurā laikā. Elastīgs gulētiešanas laiks (starp 23:00 un 1 naktī) dod viņiem brīvību, vienlaikus ļaujot atpūsties jauniem piedzīvojumiem.

Lasi vēl: Pazīstamā ezotēriķe Vasilisa Volodina nosauc 3 Zvaigžņu zīmes, kam maijā būs galvu reibinošs laimests: bagātība, mīlestība un veiksme

Mežāzis

Disciplinēti Mežāži vērtē savu miegu tikpat augstu kā darbu. Stingrs gulētiešanas laiks līdz plkst. 22:00 nodrošina, ka viņi var pietiekami atpūsties, lai nākamajā dienā ar jaunu sparu sasniegtu savus mērķus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri, kas vienmēr ir inovatīvu ideju pilni, var pretoties agrai gulētiešanai. Vēlāks gulētiešanas laiks, no 23:30 līdz 00:30, ļauj viņiem pielāgoties radošiem uzplūdiem, bet joprojām ļauj labi izgulēties.

Zivis

Sapņainās Zivis var pazaudēt laika ritējumu savā iztēles pasaulē. Dodoties gulēt ap pulksten 23:30, viņi var atpūsties, nodrošinot, ka viņu sapņi ir tikpat spilgti kā realitātē.

Leave a Comment