Pastāvīgi jūties neizgulējies un noguris? Astrologi nosauc kāds ir ideālais gulētiešanas laiks saskaņā ar cilvēka Zvaigžņu zīmi

Foto – Pexels

Astroloģija ne tikai palīdz mums labāk izprast mums sev pašus un mūsu personības, bet var būt arī noderīga praktiskos dzīves aspektos, piemēram, attiecībā uz ideālo gulētiešanas laiku. Katrai Zvaigžņu zīmei ir savas unikālas personības iezīmes un enerģijas līmenis, tāpēc noteikts miega režīms var palīdzēt maksimāli uzlabot mieru un harmoniju.

Un tā, noskaidrosim, cikos, saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi, tev būtu laiks doties gulēt, lai tavs miegs būtu viskvalitatīvākais un guļot tu, patiešām atpūstos.

Auns

Auniem, kas pazīstami ar savu neierobežoto enerģiju un aktivitāti, var būt grūti vakarā nomierināties. Auniem ideāls gulētiešanas laiks ir ap 23:00. Tas ļauj viņiem “sadedzināt” dienas enerģijas pārpalikumu un vienlaikus atpūsties pirms nākamās dienas jaunajiem piedzīvojumiem.

Vērsis

Vērši novērtē komfortu un atpūtu, tāpēc ideālais gulētiešanas laiks ir ap 22:00. Tas dod pietiekami daudz laika, lai pirms došanās uz gultas pusi, izbaudītu dažādus vakara rituālus un nodrošinātu sev mierīgu nakts atpūtu.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas ar šo testu!

Vēlamies pārbaudīt tavas zināšanas par dzīvniekiem. Izpildi šo testu un noskaidro cik daudz tu zini informācijas par šo tēmu!

1 / 2

Kuri dzīvnieki nārsto?

2 / 2

Kuram no nosauktajiem dzīvniekiem vienīgajam nav zobu?

Your score is

The average score is 59%

0%

Dvīņi

Dvīņi ir pazīstami ar savu aso prātu, un viņi var iesaistīties nakts sarunās vai aizmirsties kopā ar kādu grāmatu. Viņiem derēs nedaudz vēlāks gulētiešanas laiks, ap 23:30. Tas dos viņiem iespēju nomierināt savas nemierīgās domas un iemigt mierīgā miegā.

Foto – Pexels

Vēzis

Vēži ir “mājīgākā” zodiaka zīme, tāpēc miegā viņi atrod mierinājumu un atjaunojas. Ideāls gulētiešanas laiks Vēžiem ir ap plkst. 22.00, kas ļauj viņiem daudz laika pavadīt gultā, iegrimstot sapņos.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment