Pasauca pie sevis, uz debesīm: kāpēc slavens aktieris nespēja pārdzīvot sievas aiziešanu aizsaulē un pats devās prom no šīs pasaules

Pats aktieris mūžībā devās 9.aprīlī, tomēr tikai vēlāk cilvēki apjauta, ka pirms nepilnām divām nedēļām aizsaulē devās arī viņa sieva. Lūk, kādi bija viņa pēdējie vārdi! 

Aktiera sirds apstājās 9. aprīlī, divas nedēļas pēc tam, kad no šīs dzīves aizgāja viņa vistuvākais cilvēks.

Padomju un krievu aktieris Aleksandrs Negrebs pēc sievas n.ā.v.e..s neatguvās un pēc divām nedēļām pats devās uz viņsauli. Māksliniekam bija 61 gads, viņa sievai Jeļenai Kopcevai-Negrebai bija 53 gadi. Pieminēsim, ka aktieris dzimis Ukrainā.

Zināms, ka aktieris n.o.m.i.r.i.s miegā. Negrebs ilgstoši cīnījās ar plaušu v.ē.z.i., tādēļ, domājams, o.n.k.o.l.o..ģ.ij.a varētu kļūt par n.ā.v.e.s cēloni, raksta StarHit.ru.

Aleksandrs Negrebs kļuva slavens pēc lomām filmās “Mazā Vera”, “Lūk, kāds stāsts”, “Tumšas naktis pilsētā Soči”. Aktieris piedalījās arī projektos “Idiota sapņi”, “Maskava. Trīs stacijas”, “Dzīves līnija”.

Lasi vēl: Atvērsies iespēju telpa: 3 zodiaka zīmes tuvākajās 10 dienās pārņems veiksmes un panākumu vilnis

Jeļena Kopceva-Negreba filmējas filmās un seriālos kopš 90. gadu sākuma. Viņas filmogrāfijā ir tādi projekti kā “Diena pirms …”, “Totalizators”, “Karalis Līrs”, “Pulkstenis iet atpakaļ”. Aktrises n.ā.v.e.s. iemesls nav zināms.

 

Leave a Comment