“Otrā pusē”: kā viņsaulē aizgājušie tuvinieki sazinās ar dzīvajiem un kādi ir signāli no citas pasaules

Radio: skaņas ziņas

Ir daudz pierādījumu, kad dvēseles ar mūzikas palīdzību cenšas sazināties ar dzīvajiem. Bieži gadās, ka pēkšņi ieslēdzas radio vai TV, kur tieši tajā brīdī skan aizgājušā mīļākā dziesma.

Tas nav nekas vairāk kā mēģinājums parādīt, ka jūsu mīļotā cilvēka Dvēsele šobrīd ir ar jums. Vai arī radio var dzirdēt kādas sarunas fragmentu, kuras jēgu var atšifrēt kā vēstījumu no citas pasaules.

“Man tas noteikti bija ar radio. Mans tētis pēkšņi aizgāja 1986. gadā. Tolaik vēl visur bija populāri radio uztvērēji, pieslēgti speciālā radio ligzdā, kas bija katrā padomju dzīvoklī.

Un četrdesmitajā dienā pēc tēta aiziešanas mēs pa radio dzirdējām tēta balsi: “Man ir auksti, atnesiet filca zābakus.” Un tas bija februāris. Tā gada ziema bija salna. Es nebiju vienīgā, kas dzirdēja šo balsi, bet arī mana māte un vecmāmiņa.

Mēs skatījāmies viens uz otru. Un jau pa radio. It kā nekas nebūtu noticis, radio raidījums turpinājās. Mēs bijām šokēti. Nākamajā dienā mēs devāmies uz kapiņiem un paņēmām mana tēva vecos filca zābakus. Tajā pašā naktī tētis sapņoja par mammu un pateicās par filca zābakiem.”

Lidojošie kukaiņi: tauriņi, kodes, bites, kamenes

Aizgājušie neparādās dzīvnieku formā, bet gan mudina dzīvniekus veikt darbības, kuras mēs pamanām. Un jo mazāks ir dzīvnieks, jo vieglāk to izdarīt, acīmredzot. Tāpēc ir daudz pierādījumu par garu klātbūtni tieši kukaiņu veidā.

“Es nekad nedomāju par zīmēm no citas pasaules, bet, sazinoties ar sava dēla fotogrāfiju, kurš aizgāja pirms pieciem gadiem, es visu laiku lūdzu viņu ienākt manos sapņos, bet viņš nenāca.

Pirms dažām dienām uz virtuves loga redzēju baltu tauriņu! Un tas ir ziemas vidū! Dzīvs tauriņš! Es to paņēmu no loga un pārliku uz istabas puķēm, un nākamajā dienā bija saulains, silts laiks, un es atvēru logu un tas aizlidoja.

Lasi vēl: Mītiem apvīta diena: Nedariet šo 9.jūlijā un tad pilnīgi visas problēmas un likstas apies jūs

Tas bija 21. janvāris. Mana dēla zemes dzimšanas diena. Un tagad esmu pārliecināts, ka tas bija sveiciens no mana dēla un zīme no viņa!

“Manas mātes aizsaules gadadienā kode visu dienu lidoja pa dzīvokli. Nākamajā dienā viņa pazuda. Mana māte ļoti prasmīgi ķēra kodes. Es sapratu, ka tas bija manas mātes Gars, kas lidoja pie manis. Ne velti cilvēki saka, ka kodes nozīmē, ka pie mums nāk ciemos mūsu aizgājušie radinieki!

 

Leave a Comment