“Otrā pusē”: kā viņsaulē aizgājušie tuvinieki sazinās ar dzīvajiem un kādi ir signāli no citas pasaules

Ja dzīvi tuvinieki saņem kādas zīmes, tām parasti ir simbolisks raksturs, un to nozīme ne vienmēr ir acīmredzama, tāpēc daudzi vienkārši paiet tām garām, nepiešķirot tām nekādu nozīmi, tomēr šīs visas zīmes būtu jāņem vērā. 

No otras puses, ir daudz pierādījumu no ļoti daudziem dažādiem, savstarpēji nesaistītiem cilvēkiem, kuri neatstāj šaubas par citas pasaules esamību un saikni starp dzīvo pasauli un viņsaules pasauli.

Mūsu aizgājušie mīļie vēlas, lai mēs zinātu, ka viņi ir tuvumā. Un viņi vēlas, lai vairāk cilvēku saprastu, ka tas tā ir. Katru reizi, kad jūs savā ceļā sastopaties ar kādām zīmēm un domājat, ka tā ir tikai nejaušība, tad tā nemaz nav nejaušība.

Nejaušība ir instruments, ar kuru Visums liek saprast, ka bez materiālās pasaules ir vēl kāda pasaule, kuru nevar pieskarties, sajust, bet tas nenozīmē, ka tās nav.

Signāli no citas pasaules var būt ļoti dažādi: pēkšņs aukstums, karstums, smakas, spalvas, monētas, dažādi kukaiņi, uzraksti, skaņas, mākoņi, līdzīgi cilvēki. Šodien mēs runāsim par dažiem no tiem.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 49%

0%

 

Pēkšņs aukstums

Viens no signāliem no citas pasaules ir pēkšņs drebuļi, kas plūst caur ķermeni. Daudzi cilvēki apraksta vēsumu tā, it kā kāds ļoti auksts viņiem būtu pieskāries.

Daži to sauc par Gara pieskārienu. Ir daudz pierādījumu tam, ka mūsu mīļie kādu laiku pēc savas došanās aizsaulē joprojām ir mums tuvu. Jautājums tikai, vai esam gatavi to apzināties un pieņemt.

“Pirms dažiem mēnešiem aizsaulē devās mans mīļotais vīrietis. Un pēkšņi es sajutu vēsumu gar muguru. Es kaut kā uzreiz iedomājos par viņu un sāku ar viņu runāt. Man bija viņam daudz ko stāstīt. Tad vēsums pazuda. Es sapratu, ka viņš ir aizgājis. Tad ieslēdzu telefonu un uzreiz acīs iekrita raksts “Ko aizgājušais vēlas tev pastāstīt”.

Lasi vēl: Zvaigznes brīdina: kurām zvaigžņu zīmēm jūlijā gaidāmas problēmas un tās jūs skars ilgi

Un tajā es izlasīju šādu frāzi: “Es patiešām nožēloju, ka es jums nepietiekami pateicu, cik ļoti es tevi mīlu.” Es sapratu, ka viņš man to uzdāvināja. Viņš ieradās vēl vairākas reizes līdz četrdesmitajai dienai.

Nākošās zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment