Ogres slimnīcā noticis smags negadījums: ”Pēkšņi aizdegusies gulta, kur atrodas cilvēks”; lūk, sīkāk

Ogres slimnīcā noticis smags negadījums. Ko tādu neviens personāls nevarēja paredzēt. Kad ieraudzīts sadūmojums koridorī, tad nekavējoties apsekotas visas palātas.

2011. gadā tika uzcelta jaunuzcelta piecu stāvu ēka, kurā izvietotas stacionārās nodaļas, ambulatorā nodaļa un rehabilitācijas nodaļa.

Slimnīca pārvalda arī Ogres pansionātu, kas nodrošina ilgstošu sociālo aprūpi un sociālo rehabilitāciju personām, kuras vecuma vai veselības stāvokļa dēļ nevar veikt ikdienas darbus un savu personīgo aprūpi, un kurām nepieciešamais aprūpes apjoms pārsniedz aprūpei mājās noteikto apjomu.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), 8.jūnijā vienā no Ogres slimnīcas palātām izcēlies ugunsgrēks, uguns apņēmis gan gultu, gan cilvēku.

Iepriekšējā diennaktī aptuveni pulksten 22.00 VUGD rīcībā nonāca informācija, kas liecina par dūmu klātbūtni medicīnas iestādē.

Ierodoties notikuma vietā, tika noskaidrots, ka vienā no palātām liesmas bija pārņēmušas gultu, kā rezultātā aizdegās arī kādas personas apģērbs. Par laimi, slimnīcas darbinieki spēja nodzēst liesmas pirms ātrās palīdzības dienesta darbinieku ierašanās un VUGD.

Lasi vēl: Dabas un laika zīmju vērotājs Vilis Bukšs stāsta, kāds laiks gaidāms uz Līgo un Jāņiem: ”Vēl kas nebijis”

Ņemot vērā, ka bija izveidojies spēcīgs sadūmojums, daļa pacientu no ēkas trešā stāva jau bija evakuējušies paši saviem spēkiem, bet daļu evakuēja glābēji. Pēc tam tika izvēdinātas telpas un cilvēki varēja slimnīcas telpās atgriezties. Pagaidām iemesls vēl nav publicēts.

 

Leave a Comment