Novembris ir pārmaiņu laiks: Izvēlies vienu no attēliem un noskaidro kas tevi sagaida novembrī

Precīza zīlēšana pēc attēla palīdzēs uzzināt, ko ikviens no mums var gaidīt pēdējā rudens mēnesī. Ieklausoties iekšējā balsī, tu vari atklāt noslēpumus un ieskatīties savā nākotnē.

Viss, kas nepieciešams, ieklausīties sevī un izvēlēties to attēlu, kurš šķiet vissimpātiskākais.

1. Šajā mēnesī liktenis būs dāsns, dodot mājienus, tāpēc ir vērts pievērst uzmanību pat nenozīmīgiem notikumiem. Izdosies atrast ceļu, kas ved uz laimi, kā arī viegli apiet problēmas un cilvēkus, kuri ir noskaņoti nelabvēlīgi. Novembrī veiksme būs drosmīgo un izlēmīgo personību pusē, kuri nebaidās riskēt, bet vienlaikus nerīkojas emociju pavadā.

2. Novembris sāksies mierīgi: var šķist, ka lietas ir sasalušas un veiksme novērsusies. Tādu laiku ir svarīgi izmantot nevis čīkstēšanai, bet strādāšanai pie savām kļūdām, ja tādas ir, kā arī jaunu attīstības ceļu plānošanai un meklēšanai.

Liktenis bieži nedod tādu atelpas brīdi, lai cilvēki var atskatīties atpakaļ, saprast, ko viņi dara nepareizi un izlabot situāciju. Līdzās tam, īslaicīgo pauzi var izmantot, lai atjaunotu spēkus, kuri noderēs, lai noslēgtu šī gada darbus un sagatavotos galvenajām svinībām – Jaunā 2023. gada sagaidīšanai.

3. Vientulībai pēdējā rudens mēnesī nevajadzētu tevi biedēt. Šajā periodā kļūs vieglāk saprast, ko tieši nepieciešams darīt, lai gūtu laimi. Tiek rekomendēts ieskatīties savā apkārtnē, lai noteiktu, ar kurām no paziņām vairāk nav pa ceļam. Tas palīdzēs saprast, kurš no apkārtējiem mēģināja traucēt, bet kurš no draugiem ir pa īstam vērtīgs.

Lasi vēl: Lūk, kā tagad izskatās filmas ”Emīla Nedarbi” galvenā zvaigzne, nebūtu domājusi, ka viņš izaugot būs tāds!

4. Novembrī parādīsies lieliska iespēja uzsākt kaut ko grandiozu. Neskatoties uz aukstumu un agru krēslu, skumjām nebūs laika, ja ticēsi sev un uzsāksi ceļu uz savas kvēlākās vēlmes īstenošanu. Pēdējā rudens mēnesī pavērsies patīkamas perspektīvas, un būs piemērots brīdis, lai sāktu īstenot spožas idejas. Iespējams, ka novembrī izdosies izveidot biznesu un gūt pirmo peļņu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment