Noticis negaidīts un liels pavērsiens savulaik tik populārā dziedātāja Dzintara Čīčas dzīvē

Šī gada sākumā populārais dziedātājs Dzintars Čīča paziņoja, ka viņš ir pieņēmis lēmumu atgriezties dzimtajā Latvijā, turklāt kopā ar visu savu ģimeni.

Taču nesen nāca klajā jauns paziņojums, kas visu apgriezis kājām gaisā. 

 

Paziņojums pat atgriešanos nāca kā pārsteigums daudziem viņa faniem, kuri pieraduši pie domas, ka mākslinieks lielāko daļu laika pavada ārzemēs.

Pēc ilgstošas dzīvošanas un darbības ārvalstīs, kur viņš attīstīja savu muzikālo karjeru, Čīča ir nolēmis atgriezties dzimtenē, lai būtu tuvāk saviem tuviniekiem un saknēm.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Lēmums atgriezties nav bijis viegls, bet viņš ir pārliecināts, ka tas būs labvēlīgs gan viņam pašam, gan viņa ģimenei, jo Latvija ir viņu mājas, un te viņi jūtas vislabāk.

Pēc savas plaši apmeklētās koncertturnejas, dziedātājs Dzintars Čīča vairs nav redzams ne vasaras koncertos, ne arī iecienītajos šlāgerfestivālos, kuros viņš agrāk regulāri piedalījās.

Šī negaidītā pazušana no Latvijas mūzikas skatuves radīja daudzus jautājumus un spekulācijas fanu vidū. Taču nesen medijiem  mākslinieks sniedza interviju, kurā viņš detalizēti atklāja savu pašreizējo situāciju un iemeslus, kas viņu ir atturējuši no publiskās uzstāšanās.

 

Viss strauji mainījās 

Intervijā viņš dalījās pārdomās par savu karjeru, personīgo dzīvi un nākotnes plāniem, dodot saviem klausītājiem cerību, ka viņi viņu drīzumā atkal redzēs uz skatuves.

Tieši pirms šā gada koncertturnejas mūziķis Dzintars Čīča paziņoja medijiem par savu šķiršanos no sievas Samantas, kura ir viņa divu bērnu māte. Šī personiskā dzīves pārmaiņa nāca kā pārsteigums gan viņa faniem, gan plašākai sabiedrībai.

Viņš atzina, ka šķiršanās bija galvenais iemesls, kas lika pārskatīt un mainīt viņa iepriekšējos plānus saistībā ar atgriešanos Latvijā. Dziedātājs dalījās, ka šī šķiršanās bija emocionāli smags un sarežģīts posms, kas lika viņam pārvērtēt gan savas personīgās, gan profesionālās prioritātes.

 

Jauns skats uz dzīvi

Lēmums atgriezties dzimtenē, kuru viņš sākotnēji bija plānojis kopā ar ģimeni, kļuva par jaunu izaicinājumu viņa dzīvē. Tagad, ar jaunu skatu uz dzīvi un mērķiem, viņš cenšas rast līdzsvaru starp savu karjeru un ģimenes dzīvi, lai spētu nodrošināt vislabāko nākotni saviem bērniem.

Viņš piebilst, ka viņam radās arī jautājums par to, kādu citu darbu viņš varētu veikt Latvijā, jo mūzika vienmēr ir bijusi viņa galvenais iztikas avots un aicinājums.

Šī situācija lika viņam pārdomāt un novērtēt savas iespējas, kā arī apsvērt, kā vislabāk nodrošināt nākotni sev un savai ģimenei, vienlaikus saglabājot saikni ar savu radošo darbību.

 

Šķiršanās

Dzintars Čīča joprojām neatklāj detaļas par šķiršanās iemesliem, taču viņš uzsver, ka uztur ciešu saikni ar saviem bērniem – piecgadīgo Gabrielu un trīsgadīgo Markusu. Viņš regulāri sazinās ar bērniem un, cik vien iespējams, tiekas ar viņiem, vienlaikus nodrošinot arī finansiālu atbalstu viņu audzināšanā.

 

Taču tagad viņš paziņoja, ko negaidītu!   Kas īsti notika, ko viņš pateica?

 

Lasi raksta turpinājumu nākošajā lapā

Leave a Comment