Noticis negaidīts un liels pavērsiens savulaik tik populārā dziedātāja Dzintara Čīčas dzīvē

 

Dzintars paziņojis, ka tomēr atkal pamet Latviju. Galvenais iemesls – ar mūziku Latvijā tomēr nevar nopelnīt tā, lai pietiktu iztikai. 

Jauns sākums

Pašlaik Dzintars Čīča ir atgriezies pie sava darba kā taksometra vadītājs Bostonā, kur viņš pelna labi un nodrošina stabilu dzīvi sev un savai ģimenei. Tomēr viņa Latvijas fani nevar gaidīt jaunas muzikālās aktivitātes tuvākajā laikā.

Čīča ir paziņojis, ka pašlaik viņa plānos nav aktīvi iesaistīties mūzikas industrijā. “Es nevēlos pārsātināt auditoriju ar savu klātbūtni. Pēc šī gada koncertturnejas man nepieciešama ilgāka pauze,” viņš atklāj. Viņš uzsver, ka šis pārtraukums ir svarīgs, lai viņš varētu atjaunot radošo enerģiju un pārdomāt turpmākos muzikālos virzienus.

“Nākamgad noteikti nebūs nekādu tūres plānu. Varbūt pēc diviem gadiem, bet visdrīzāk es atgriezīšos uz skatuves savā 35 gadu jubilejā,” viņš piebilst.

Dzintars arī uzsver, ka šī pauze ir svarīga ne tikai viņam pašam, bet arī viņa ģimenei. Darbs kā taksometra vadītājs ļauj viņam pavadīt vairāk laika ar saviem bērniem un būt klātesošam viņu dzīvēs.

Lasi arī: 5 sieviešu vārdi, kuru īpašniecēm nevajadzētu uzticēties, jo viņas ļoti bieži melo un veido tikai intrigas

Viņš cenšas līdzsvarot savas profesionālās un personīgās saistības, lai nodrošinātu gan finansiālu stabilitāti, gan emocionālu atbalstu savai ģimenei. Lai gan fani var būt vīlušies par šādu paziņojumu, Dzintars ir pārliecināts, ka šī pārtraukuma rezultātā viņš atgriezīsies ar jauniem spēkiem un iedvesmu, gatavs sniegt saviem klausītājiem neaizmirstamus muzikālus piedzīvojumus nākotnē.

Leave a Comment