Noskaidrojies, ka princim Harijam karaļnamā bija paredzēta ļoti liela loma, bet Meganas dēļ, visticamāk, tas nekad nenotiks

Foto – ekrānuzņēmums

Visbeidzot, 2023.gadā princis Harijs izlaida savu memuāru grāmatu “Spare”, kurā, šķiet, pilnībā iznīcināja to, kas vēl bija palicis starp viņu un viņa vecāko brāli. Grāmatā viņš rakstīja, ka kāda strīda laikā, kas esot bijis par Meganu, vecākais brālis princis Viljams esot Harijam iesitis un “nogāzis viņu zemē”.

Zināms, ka princim Harijam ar grāmatu izdevējiem ir līgums par kopumā četrām grāmatām, tāpēc tikai ar bažām var iedomāties, ko gan vēl šajās grāmatās viņš vai viņa sieva Megana varētu atspoguļot kā vispār esošus faktus.

Tikmēr 2023.gadā princis Harijs viens pats, bez Meganas, apmeklēja sava tēva, karaļa Čārlza III kronēšanas ceremoniju, bet visa pasākuma laikā palika “nost” no ģimenes. Kopš tā brīža Harijs nav saticis vairs savu vecāko brāli, princi Viljamu.

Tomēr, neraugoties uz brāļu sarežģīto pagātni, viens no karaļnama ekspertiem uzskata, ka nākotnē izlīgšana starp brāļiem tomēr varētu notikt – taču Megana joprojām ir lielākais šķērslis.

Foto – ekrānuzņēmums

Pirms kāda laika klīda baumas, ka princis Viljams un viņa sieva Keita esot spēruši pirmo soli un uzaicinājuši ciemos princi Hariju, Meganu un abus bērnus – dēlu Ārčiju un meitu Lilibetu.

Ričards Ficviljamss laikrakstam “The Sun” pastāstīja, ka Harijs un Viljams, iespējams, varētu tikties, kad Harijs maijā apmeklēs Lielbritāniju, lai atzīmētu “Invictus Games” desmito gadadienu.

Lasi vēl: “Grūts laiks bieži vien cilvēkus padara daudz tuvākus…” – britu eksperte atklāj, ka negaidītas attiecības izveidojušās starp princi Viljamu un karalieni Kamillu

Galu galā, tomēr eksperts uzskata, ka tieši Megana būs tā, kas pieņems galīgo lēmumu par to, vai viņi pieņems šo ielūgumu.

Viņš apgalvoja: “Meganai ir izšķirošā balss. Nav šaubu, ka Harijs vēlas apliecināt, ka viņš ir ļoti uzticīgs ģimenes cilvēks un liks viņas uzskatus augstāk par visu pārējo. Tieši tāpat kā to dara Viljams.”

Leave a Comment