Nosaukts iespējamais nāves iemesls aktierim, kuru mēs pazīstams jau kopš bērnības

Nesen kļuva zināms, ka zināmais aktieris un režisors Sergejs Puskepalis gājis bojā traģiskos apstākļos. Viņš iegādājies automašīnu, lai to nogādātu Donbasā, un nolēma kopā ar šoferi to nogādāt tuvāk robežai.

Bet brauciena laikā šoferis netika galā ar mašīnas kontroli un ielidoja pretimbraucošajā joslā. Šoferis un arī pats aktieris gāja bojā notikumu vietā. Šobrīd attiecīgās iestādes veic izmeklēšanu, lai izveidotu notikušā kopainu.

Avārijas seku likvidēšanas eksperts paskaidroja, ka negadījuma cēlonis ir pats autovadītājs. Tā vienkārši viņš nevarēja iebraukt pretimbraucošajā joslā, kas nozīmē, ka viņš vai nu aizmiga, vai arī jutās slikti.

Lasi vēl: Apšaude skolā: skolas darbiniece, kura brīnumainā kārtā izglābusies ir gatava runāt ar asarām acīs par notikušo

Video no negadījuma redzams, ka autovadītājs tieši iebraucis pretējā virzienā, un vien pašā pēdējā brīdī mēģinājis atgriezties savā joslā. Citi apstākļi nav iespējami. Mašīna noteikti bija labā kārtībā, arī laiks bija labs – nebija nokrišņu, kas nozīmē, ka auto nevarēja sanest.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO vai redzētu FOTO no avārijas vietas 

Leave a Comment