Nolīs zelta lietus: astrologi novembrī sešām zodiaka zīmēm prognozē naudas veiksmi

Svari

Novembris Svariem būs diezgan veiksmīgs, īpaši profesionālajā un finanšu jomā. Būs iespēja gūt pieklājīgus ienākumus. Vienīgais, kas ir svarīgi, – turiet savas emocijas zem kontroles. Labāk visiem parādīt savas stiprās puses – diplomātiju, spēju rast kompromisu, izdomu.

Lieliskas izredzes būs jūsu personīgajā dzīvē. Svariem būs iespēja satikt radniecīgu dvēseli vai nodibināt attiecības ar partneri.

 

Skorpions

Daudzi Skorpioni novembrī nonāks spēcīgas finanšu plūsmas ietekmē. Jums izdosies nopelnīt daudz naudas. Tiesa, lai to panāktu, tev būs jāpārskata ierastās darba shēmas un jārīkojas stingri. Tie Skorpioni, kas ir uzņēmēji, nostiprinās savu biznesu. Ja strādā algotu darbu, novembrī sagaidi jaunu amatu vai nozīmīgus sasniegumus darbā. Taču paturiet prātā, ka nākamajā mēnesī jums nāksies daudz pasvīst.

Personīgā dzīve šajā periodā var tikt nobīdīta otrajā plānā darba slodzes dēļ.

 

Lasi vēl: Novembris dos otro iespēju trim zodiaka zīmēm – kuras būs laimīgās?

Strēlnieks

Novembris būs notikumiem bagāts, galvenokārt pozitīviem. Priekšplānā izvirzīsies ģimene, radinieki un finanses. Strēlnieki, kas nodarbojas ar mākslu, mācībām un sabiedriskām aktivitātēm, gūs panākumus darbā. Ja esi dzimis novembra beigās, tad gatavojies savas popularitātes pieaugumam. Aktīvie un drosmīgie zīmes pārstāvji varēs nopelnīt uz šī fona.

Pēc 15. datuma jūs saņemsiet vai nu dārgu dāvanu, vai naudu. Un mēneša beigās būs iespēja doties ceļojumā.

 

Leave a Comment