No rīta nevarat piecelties no gultas? Šie padomi palīdzēs jums to izdarīt viegli un ar labu attieksmi

Atlikšanas poga ir tabu

Lai arī cik vilinoši ir atļaut sev papildu laiku gultā, jums vajadzētu aizmirst par modinātāja atlikšanas posgu. Šī funkcija bieži vien izraisa ķēdes reakciju un ļoti sāpina.

“Kad desmit papildu minūtes pārvēršas par 20, pēc tam par 30, un jūs pilnīgā nogurumā izlecat no gultas un sākat kavēties. Šādos brīžos jūs saprotat, ka jums ir kaut kas jāmaina,” skaidro miega eksperte.

Labāk iestatiet modinātāju 10 minūtes agrāk. Vai arī novietojiet modinātāju citā istabas stūrī. Tas liek jums piecelties un paiet dažus metrus, lai to izslēgtu.

Enerģijas palielināšana

Daudziem cilvēkiem no rīta ir grūti domāt par vingrošanu. Un pilnīgi velti, jo regulāra vingrošana var darīt brīnumus! Jūs noteikti jutīsieties labāk, un jūsu ķermenis būs gatavs dienas izaicinājumiem.

“Katrs rīta treniņš ir labs. Īpaši intensīvi intervālu treniņi nodrošina labu dienas sākumu, jo tie atbrīvo laimes hormonu endorfīnu,” saka sporta konsultants Doms Torps.

Ja nevarat sevi piespiest veikt spēka treniņus, varat sākt skriet vai staigāt. Galvenais ir panākt, lai muskuļi strādā.

Skaists apģērbs

Jūsu apģērba izvēle var patiešām atvieglot dienas sākumu. Izvēlieties kaut ko tādu, ar ko jūtaties ērti, pārliecinoši un neatvairāmi. Izvēlieties apavus, aksesuārus, rotaslietas. Tas jums radīs labu noskaņojumu visai dienai.

 

Leave a Comment