Nīderlandes pārstāvji atklāj patieso un vienīgo iemeslu, kādēļ Jostu izmeta no Eirovīzijas fināla

Josts Kleins tika apsūdzēts var***ībā pret sievieti no producentu vidus, un tika izteikta arī versija, ka viņš iesaistījies konfliktā ar Izraēlas delegāciju. Tagad nīderlandiešu mediji ir izplatījuši informāciju par to, kas patiesībā notika aizkulisēs.

Pēc otrā pusfināla, kurā uzstājās Josts, esot noticis incidents. Pēc savas izrādes viņš devies uz zaļo istabu. Ceļā uz turieni viņš esot stingri lūdzis, lai viņu šajā brīdī nefotogrāfē un nefilmē.

Tomēr operatore, neraugoties uz viņa lūgumu, turpinājusi filmēt nīderlandieti. Tas izraisījis emocijas, un viņš nevarējis to kontrolēt. Spītīgākai norunai pret filmēšanu, Jostu joprojām filmēja, kad viņš nokāpa no skatuves un devās uz zaļo istabu.

 

Arī tajā brīdī Josts vairākas reizes atkārtojis, ka negrib tikt filmēts. Tomēr šis lūgums netika ievērots.

Tāpēc viņš veica bīstamas kustības pret filmētāju,” raksta Nīderlandes konkursa apskatnieks. Viņš uzsvēra, ka Josts nepieskārās filmētājai. Tomēr likumsargu iejaukšanās, un Nīderlandes delegācija mēģināja vienoties ar Eirovīzijas organizatoriem par konflikta atrisināšanu.

Tomēr vienošanās netika panākta, un valsts tika diskvalificēta no šā gada konkursa.

Lasi vēl: Vasara mums visiem sniegs pārsteigumu: meteorologi ir sagatavojuši jaunu prognozi

Nīderlande nav apmierināta ar notiekošo un it īpaši ar EBU lēmumu. Viņi uzskata, ka Josta rīcība nebija tik bīstama, lai būtu tāda smaga soda. “Mēs uzskatām, ka soda mērs ir pārāk liels un nesamērīgs. Mēs esam par labām manierēm, lai izvairītos no pārpratumiem, bet mēs uzskatām, ka diskvalifikācija nav piemērots sods par šādu notikumu.”

 

Leave a Comment