Nevilcinieties: Globa nosaucis trīs zodiaka zīmes, kuras ar 16. augustu nedrīkst atlikt lietas uz vēlāku laiku

Ar 16. augustu sākas jauna mēness fāze, un tāpēc ir iespējamas dažas grūtības darbā un socializēšanā ar citiem cilvēkiem.

Tomēr tikai trīs zodiaka zīmes atradīsies īpaša riska zonā, un tāpēc viņi nekādā gadījumā nedrīkst vilcināties un atlikt lietas un vēlāku laiku. Tā uzskata krievu astrologs un publicists Pāvels Globa.

Lauva

Lauvām ar 16. augustu nepieciešams maksimāli palielināt apgriezienus. Pāvels Globa uzskata, ka neizdarītās lietas, kas jau ilgu laiku tiek noglabātas kastē, var radīt nepatīkamas sekas un kļūt par iemeslu sarežģījumiem.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem jāpieliek ne mazums spēka, lai tiktu galā ar visiem ikdienas uzdevumiem. Ja līdz vasaras beigām Lauvas pārvarēs savu slinkumu, tad viņas var rēķināties ar dāsnu apbalvojumu jau rudens sākumā.

Svari

Ar 16. augustu Svariem nepieciešams atmest visa veida vilcināšanos un šaubas. Ir iestājies pārsteidzošu pārmaiņu laiku, un tāpēc nepieciešams ātri reaģēt uz notikumiem, kas sāk īstenoties apkārt.

Saskaņā ar astrologa sacīto, lielākus panākumus gūs tie zodiaka zīmes pārstāvji, kuri spēs pieņemt lēmumu ļoti ātri. Līdz vasaras beigās Svari var nostiprināt savas pozīcijas darbā un kolektīvā, bet pēc tam atliks tikai gaidīt savu panākumu augļus.

Lasi vēl: Pavļuts atklāti runā par tuvojošo Covid-19 vilni un sertifikātiem

Zivis

Zivīm 16. augustā sāksies atbildīgs periods: darbu apjoms jūtami palielināsies, bet to nevajag uztvert kā sodu. Astrologs Globa uzskata, ka visums dod jums iespēju sevi pārbaudīt un ieiet jaunā attīstības posmā.

Ja Zivis ļaus sev atlikt lietas uz vēlāku laiku, tad ātri vien neatrisinātie uzdevumi pārvērtīsies “sniega bumbā”, kas velsies arvien lielāka, un pēc tam visu paveikt un sakārtot būs daudz grūtāk.

COMMENTS

Leave a Comment