Nevajag nemaz torti; uzgāju visgaršīgāko “Karaliskā” kūkas recepti ar diviem pildījumiem vienlaicīgi

 

Pagatavošanas gaita:

Tātad, sāksim ar mīklu. Sajauc mīkstu sviestu ar cukuru, neaizmirstiet pievienot šķipsniņu sāls. Tālāk iecilā 2 olas un ar karoti visu samaisa viendabīgā masā.

Pēc tam pievienojiet izsijātus miltus un mīciet mīklu. Mīkla ātri saveidojas vienotā kunkulī, sanāk ļoti mīksts, elastīgs mīklas pikucis un nemaz nelīp pie rokām. Ielieciet to maisiņā un ielieciet ledusskapī uz pusstundu.

Pa to laiku gatavosim pildījumu. Mums būs divi veidi, un pirmais ir biezpiens. Ņem 400 g biezpiena, pievieno šķipsniņu sāls, 1,5 g vanilīna vai 1 tējk. vaniļas cukuru, pievieno arī 90 g parastā cukura, iecilā 1 olu, pievieno 100 g saldā krējuma (jebkurš tauku saturs) un ar iegremdējamo blenderi visu sablenderē līdz krēmīgai konsistencei.

No Rīgas dzemdību nama uz mājām devos bez ziediem; Lai arī bērna tēvu beigās sagaidīju, bet…

Tagad pievienojiet 1 ēd.k. kukurūzas cieti un sajauc to ar biezpiena masu. Pagaidām šo pildījumu noliec malā un sāc gatavot ābolu pildījumu.

Sagatavo ābolu pildījumu. Es ņemu 5 ābolus, jo tie ir mazi, ja jums ir lieli, pietiks ar trim. Notīram, izņemam serdi un sarīvējam uz rupjās rīves.

Sarīvētos ābolus ber sausā pannā, pievieno 50 g cukura un, ja vēlas, 0,5 tējk. malta kanēļa (var izmantot citrona miziņu). Nepārtraukti maisot, karamelizē ābolus uz lēnas uguns, līdz viss mitrums ir iztvaikojis. Tas prasīs 5-7 minūtes. Ļaujiet ābolu pildījumam atdzist.

Kūku iesaku cept formā ar noņemamām malām, lai vēlāk būtu ērti izņemt. Apakšpusi pārklājiet ar cepampapīru, ielieciet auksto mīklu un ar rokām vienmērīgi izklājiet to pa pannas dibenu un malām. (Attēlā redzamās pannas diametrs ir 20cm)

Tagad mīklā izklāj atdzesēto ābolu pildījumu un virsū lej biezpiena pildījumu. Nedaudz sakratiet pannu un ar lāpstiņu vai platu nazi apgrieziet mīklas malas. Pīrāgu var atstāt tādu, kāds ir, vai arī pārkaisīt ar liofilizētām avenēm, zemenēm, ķiršiem, kokosriekstu skaidiņām vai citrona miziņu.

Kūku liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem uz 40-45 minūtēm.

Karsta pīrāga centrs joprojām ir nedaudz mīksts, neuztraucieties, tas ir normāli. Ļaujiet tai pilnībā atdzist tieši veidnē. Un pēc tam noņemiet sānu paneli, noņemiet papīru un pārlieciet to uz šķīvja.

Šī kūka ļoti garšo pēc siera kūkas. Delikāta, ar pārsteidzošu garšu, burtiski kūstoša mutē. To pagatavo vienkārši, no pieejamajām sastāvdaļām un sanāk, nu, ļoti garšīgi! Un paskaties uz viņa griezumu!

 

Es izmantoju lielisku mēslojumu gurķiem, bet tikai vienu reizi. Lapas nekļūst dzeltenas, bet raža ir ļoti bagātīga

 

Kūka “Karaliskā” ar biezpienu un āboliem var viegli aizstāt kūku uz svētku galda. Pagatavojiet to šajā nedēļas nogalē un izbaudiet unikālo garšu.

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 72%

0%

Ceru uz jūsu komentāriem, mani ļoti interesē jūsu viedoklis un, ja jums patika recepte, ielieciet tai īkšķīti, es priecāšos redzēt jūsu atsauksmes.

Leave a Comment