Nesaki šīs lietas 22. augustā! Būs ļaunās stundas, tāpēc uzmanies un sargā sevi!

Mēness jau sesto dienu ir Svaru zīmē, kas ienesīs zināmu harmonizāciju mūsu dzīvē. Labvēlīga diena ir ne tikai šodien, bet arī rīt. Tāpēc mums vajadzētu noķert labu garastāvokli un realizēt to, ko esam iecerējuši!

Astroloģiskā prognoze 22. augustam:

Mums burtiski jāpieņem pozitīvās enerģijas, kas pie mums ir atnākušas. Ja kāds mēģina pie jums nākt ar negācijām, centieties no šīs personas izvairīties.

Ņemiet vērā, ka “ļaunās” stundas ir spēkā gandrīz līdz pulksten 11 rītā, pēc tam dienu pārņems pozitīvas straumes.

Šajā dienā būs asāka intuīcija, un Svaru zīmes ietekme iedvesmo mūs censties panākt sapratni, rast kopsaucēju un nokārtot lietas.

Šī ir skaista diena, un ne velti tā tiek uzskatīta par vienu no pozitīvākajām šajā mēnesī. Šodien un rīt ir īstais laiks, lai īstenotu savus plānus. Dienas enerģijas jūs atbalstīs un palīdzēs sasniegt izvirzītos mērķus.

 

Tomēr ir neliels brīdinājums: ja jūtat, ka enerģijas nepietiek, nevajadzētu sevi pārslogot. Šādā gadījumā šīs dienas labāk izmantot vienmērīgām aktivitātēm un spēka uzkrāšanai.

Atcerieties, ka ir svarīgi paskatīties uz pasauli savām acīm un spēt analizēt informāciju, atstājot sev tikai labāko. Tagad mēs dzīvojam informācijas pārsātinātā laikmetā, taču ne vienmēr tā mums ir noderīga. Izvēlieties to, kas jums sagādā prieku un ir noderīgs.

Lasi vēl: “Uzzini par sevi nezināmo!”; Izvēlieties masku un atklājiet savas atkarības, kaislības un vēlmes

Šodiena no mums prasa, lai mēs maksimāli palielinātu savu pozitīvo noskaņojumu. Ļaujiet šīs dienas enerģijām mijiedarboties ar jums, piepildot jūs ar iedvesmu un enerģiskumu. Neesiet pārāk bargi pret sevi, pieņemiet savu pieredzi kā daļu no sevis un padomājiet, kā to vislabāk izmantot savai attīstībai.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment