Ko 2023. gada augusta supermēness atnesīs katrai zvaigžņu zīmei

2023. gada augusts izrādījās astronomijas notikumiem bagāts laiks, un viens no galvenajiem šomēnes būs otrais pilnmēness, kas debesis apspīdēs 31. augustā.

Kā noskaidroja Spogulis žurnālisti, pamatojoties uz ekspertes Kažetas Ahmetžanovas prognozi, šis supermēness ir reta parādība, kas katrai zvaigžņu zīmei ienesīs savas maģiskās vibrācijas.

Kad 2023. gada augustā gaidāms pēdējais supermēness un kādas ir tā īpatnības?

Zivju zīmes pārstāvji izjutīs šīs pilnmēness īpašo ietekmi, kas iestāsies vasaras pēdējā dienā, 31. augustā. Zivis ir mistiska ūdens zīme, kas saistīta ar cerībām, sapņiem, dziedināšanu un zemapziņu.

Pilnmēness ir intensīvu pārmaiņu laiks, kad tiek sasniegti mērķi un atrisinātas problēmas. Supermēness Zivīs, kas simbolizē intuīciju, garīgumu un laimīgu jaunu sākumu, var kļūt par maģiskas atmodas brīdi.

Lasi arī: Kāpēc mājās nevar turēt naudas koku: briesmīgs naudas koka senais noslēpums

Šī ir nakts, kad var uzrakstīt uz papīra visu, ko vēlaties atlaist, un sadedzināt to ugunī, simbolizējot veco barjeru pārvarēšanu. Pilnmēness Zivīs būs īpaši dziedinošs, un katra zīme to izjutīs atšķirīgi atkarībā no zvaigznāja nama, kuru izgaismo Mēness.

 

Ko šī supermēness dos katrai zīmei?

Apskatīsim, kā supermēness ietekmēs katru zvaigžņu zīmi.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu katras zīmes prognozi

Leave a Comment