Nepatīkama ziņa: Diemžēl no oktobra par 2,3% pieaugs maksa par šo pakalpojumu

Šodien izskanēja ziņas, ka šajā Latvijas reģionā palielināsies maksa par šo pakalpojumu, kuru izmanto teju katrs otrais iedzīvotājs. Diemžēl no oktobra par 2,3% pieaugs maksa par šo pakalpojumu.

Euro banknošu un monētu aversa dizains dažādās valstīs var atšķirties, savukārt reversa puse paliek nemainīga. Tomēr visas banknotes ir vispārpieņemtas eirozonā.

Vienīgais izņēmums no šī noteikuma ir zelta un sudraba piemiņas monētas, kuras var izmantot norēķiniem tikai emisijas valstī. Nīderlandē un Somijā cenas ir noapaļotas, lai izvairītos no 1 un 2 centu monētu izmantošanas.

Lai gan šīs monētas joprojām tiek uzskatītas par likumīgu maksāšanas līdzekli, tās netiek ražotas apgrozībai, bet tiek kaltas ierobežotā daudzumā kolekcionāriem.

 

Lasi vēl: Latviešu astrologs ko nekādā gadījumā nevajadzētu darīt līdz pat septembra vidum, lai nezaudētu visus savus ienākumus

Lasi vēl:  Matu griezumi, kurus es nekad neieteiktu savai mātei seniorei. Tie tikai liks izskatīties vecākai

Diemžēl vien pirms pāris minūtēm tika publicēta nepatīkama ziņa, ka pavisam drīz, jau no oktobra šim pakalpojumam tiks palielināta maksas summa. Tas attiecas uz visiem tiem, kuri dzīvo šajā Latvijas reģionā.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment