Nekad nelietojot šos toņus, lai neizskatītos pēc vecas tantes. Kādas lūpu krāsas nelietot sievietēm pēc 40 gadu vecuma

Sievietēm pēc 40 gadu vecuma sejas āda sāk zaudēt dzīvīgu sārtumu, kļūst bāla. Tāpēc īpaša uzmanība būtu jāpievērš pareiza lūpu krāsas toņa izvēlei.

Nekādā gadījumā nekrāsojiet lūpas šajos lūpu krāsu toņos, ja nevēlaties izskatīties pēc vecas sievietes.

Burkānu tonis

Pēc 40 gadu vecuma šāda lūpu krāsa piešķir sejai neveselīgu izskatu, izceļ grumbas ap acīm un vizuāli padara zobus dzeltenus. Kopumā, ja pieaugusi sieviete nolemj lietot lūpu krāsu burkānu krāsā, viņas tēls nebūs stilīgs, bet gan komisks.

Ar ko aizstāt: rudmatei un blondīnei ideāli der persiku krāsa, bet brunetēm labāk izvēlēties blāvu koraļļu krāsu. Ja esat rudmataina, varat droši pievērsties spilgtām koraļļu krāsām.

Jāņem vērā, ka pēc 40 gadu vecuma persiku un koraļļu lūpu krāsām jābūt matētām, nevis spīdīgām. Pretējā gadījumā jūs riskējat iegūt pārāk pusaudžu izskatu. Savukārt, lai piešķirtu lūpām apjomu un “mitruma” efektu, izmantojiet bezkrāsainu spīdumu, ko uzklājiet tikai uz apakšējās lūpas un augšējās lūpas vidusdaļas. Un vizuāli palielināt lūpas var izgaismotājs, ko stilisti iesaka uzklāt plānā līnijā zem apakšējās lūpas un virs augšējās.

Tumši brūna krāsa

Sievietēm pēc 40 gadu vecuma sejas āda sāk zaudēt spilgtu sārtumu, kļūst bāla. Tumši brūnas lūpu krāsas tikai pastiprinās šo efektu, liekot lūpām izskatīties plānākām, nekā tās ir patiesībā.

Kā aizstāt: Ja nevēlaties atteikties no tumšajiem toņiem, izvēlieties sārtus toņus. Tā ir krāsa, kas atrodas starp smilškrāsu un pelēko, bet ietver violeti rozā notis.

Ir ļoti svarīgi zināt, kā pareizi pieskaņot tumšas krāsas lūpu krāsu savam tēlam, lai tas izskatītos harmoniski. Kombinējiet to ar apģērbu. Piemēram, ja esat izvēlējusies violeto  lūpu krāsu, ģērbieties pelēkos un violetos toņos, bet brūnai krāsai ideāli derēs bēša un piena krāsas apģērbs. Atcerieties arī, ka acu grimam šajā gadījumā jābūt atturīgam.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment