5 jautājumi, kas noteikti jāuzdod savam partnerim pirms kāzām

Šie jautājumi palīdzēs saprast, vai pāris patiešām ir gatavs tik svarīgam solim kā laulības.

Pirms mīlnieki nolemj vērsties dzimtsarakstu nodaļā un apprecēties, vajadzētu uzdot sev un vienam otram dažus jautājumus. Tas palīdzēs saprast, vai pāris patiešām ir gatavs tik svarīgam solim. Par to ziņoja psiholoģe Enija Kolinsa.

Kāpēc jūs vēlaties precēties?

Šis jautājums palīdzēs noskaidrot partnera motivāciju un viņa priekšstatu par ģimenes dzīvi. Ir svarīgi saprast, ka katram cilvēkam ir savas gaidas attiecībā uz laulību, un tās var atšķirties.

Kā tu iedomājies mūsu nākotni pēc 5 vai 20 gadiem?

Psihologs saka, ka šāds jautājums ļaus jums apspriest ilgtermiņa plānus un mērķus. Ir jānoskaidro, vai jūsu nākotnes vīzijas sakrīt un vai jūsu plānos ir abpusējs atbalsts.

Kādas vērtības ir svarīgas ģimenē?

Jūs varat noskaidrot, cik lielā mērā jūsu vērtības sakrīt un kā jūs plānojat veidot savas attiecības, pamatojoties uz tām. To apspriešana var palīdzēt izvairīties no konfliktiem nākotnē.

Lasi vēl: Izskaties pēc svētkiem tikpat labi kā pirms tiem. Šie 4 padomi palīdzēs saglabāt formu, bet neliks sēdēt badā

Kādas grūtības saskatāt attiecībās?

Šis jautājums palīdzēs novērtēt jūsu partnera reālismu un gatavību strādāt pie attiecību uzlabošanas sarežģītās situācijās.

Jums ir jāzina, kā jūs plānojat kopā risināt problēmas un atbalstīt viens otru.

Kā partneris izklāsta pienākumu sadalījumu?

Jums ir jānoskaidro, kā jūsu partneris prezentē pienākumu sadalījumu ģimenē un kādas ir cerības attiecībā uz vīrieša un sievietes lomām. Šis jautājums palīdzēs izvairīties no pārpratumiem un konfliktiem par pienākumu sadali laulībā.

 

Leave a Comment