Nekad nedzen prom pieklīdušu kaķi. Citādi piesaistīsi nelaimes un nepatikšanas sev un saviem mājiniekiem un lūk, kāpēc!

Vairāki kaķu īpašnieki stāsta, ka pie sava mājas mīluļa esot tikuši neplānoti. Neviens no mājiniekiem nebija izdomājis ieviest pūkaino murrātāju, vienkārši dzīvnieciņš kādu dienu parādījās uz viņu mājas sliekšņa – atnāca un nolēma palikt.

Protams, ne visi priecājas par šādu ūsainu “dāvanu”, ir cilvēki, kuri kaķus necieš un aizdzen prom nabaga klaidonīšus. Bet atbilstoši ticējumiem, tā nedrīkst darīt, jo pretējā gadījumā ģimenē nebūs laimes un miera.

Bet ne visi ir māņticīgi, un diemžēl ne visiem ir laba sirds un iespēja kaut uz laiku dot pajumti pieklīdušajam kaķītim. Bet kāpēc kaķis pēkšņi nolemj ierasties svešā mājā?

Patiesībā tam var būt vairāki iemesli. Tā var būt gan bada, gan aukstuma sajūta, kas liek dzīvniekam meklēt palīdzību cilvēka dzīvesvietas tuvumā.

 

Iespējams, tas ir mājas kaķis, kurš apmaldījies un nolēmis, ka šīs ir viņa mājas. Varbūt arī, ka dzīvniekam gribas, lai šī būtu tāda pati vieta, kurā tas agrāk dzīvojis labi un ērti.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām no 11. līdz 20. jūnijam jābūt uzmanīgām; ņemiet vērā!

Pastāv arī iespēja, ka murrātājs jau pazīst mājas iedzīvotājus, iepriekš bijis saskarsmē ar viņiem, un tagad nolēmis apmesties pie cilvēkiem, ar kuriem viņam ir patīkami un labi.

Tomēr tas nav viss..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment