Neizturams karstums Tuvojas! Sinoptiķi brīdina tuvākajās dienās gaisa temperatūra pārsniegs +30 grādus

Jau piektdien gaiss Latvijā daudzviet sakarsīs līdz vairāk nekā +30 grādiem pēc Celsija, kas radīs būtiskas izmaiņas ikdienas dzīvē un ietekmēs cilvēku labsajūtu. Tāpēc ir ārkārtīgi svarīgi ievērot piesardzības pasākumus un būt uzmanīgiem, lai izvairītos no iespējamām negatīvām sekām.

Savukārt pēc piektdienas karstuma vilņa gaisa temperatūra atkal sāks pazemināties, un nedēļas nogale būs jau nedaudz dzestrāka. Šī pārmaiņa laika apstākļos sniegs atelpu no pārmērīgā karstuma, kas ir ļoti laba ziņa gan cilvēkiem, gan videi.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Sestdien un svētdien temperatūra pakāpeniski samazināsies līdz patīkamiem +22..+26 grādiem pēc Celsija, radot ērtākus apstākļus gan ikdienas aktivitātēm, gan atpūtai.

Šāda temperatūras pazemināšanās ļaus iedzīvotājiem atgūt spēkus pēc intensīvajām karstuma dienām. Brīvā dabā atpūta būs daudz patīkamāka, ļaujot cilvēkiem baudīt pastaigas, sportot un pavadīt laiku ar ģimeni, neuztraucoties par pārkaršanu.

Kopumā šī temperatūras pazemināšanās nedēļas nogalē ir ļoti gaidīta un pozitīva ziņa. Tā sniegs iespēju atpūsties un atgūt spēkus pēc karstajām dienām, uzlabos darba un atpūtas apstākļus, kā arī samazinās ug*****bu un palīdzēs videi atjaunoties. Tāpēc iedzīvotāji var sagaidīt nedēļas nogali ar prieku un atvieglojumu, baudot mērenākus un patīkamākus laikapstākļus.

Leave a Comment