Neilgi pēc meitas piedzimšanas mirusi 35 gadus vecā TV raidījumu vadītāja un aktrise

Diemžēl mīļotā meita, māsa, dvīņumāsa, draudzene, sieva un māte šo pasauli pameta trešdien, 13. septembrī. Dažas pēdējās nedēļas viņa pavadīja vecāku mājā, peldoties mīlestībā un mierā ar dabas skaņām visapkārt. 

Četrdesmitajā dienā Dvēsele pēdējo reizi atnāk apskatīt savus radiniekus un cilvēkus, kas tai ir dārgi. Fantoms dod enerģiju Dvēselei un beidz pastāvēt. Naktī Dvēsele pāriet noosfērā.

Ja n.ā.v.e.s brīdī Dvēseles enerģijas atdalīšanās no ķermeņa nav notikusi pilnībā, šāda Dvēsele var karāties un klīst. Kad Dvēsele klīst, jūtīgi cilvēki to jūt. Tuvinieki sāk atcerēties un mentāli sazināties ar cilvēku. Mazāk jūtīgi cilvēki tos redz sapņos.

 

Britu TV zvaigznei tika diagnosticēts vēzis dažus mēnešus pēc vienīgās meitas piedzimšanas. Madija Anholta cīnījās ar slimību, viņai tika veiktas vairākas operācijas.

35 gadus vecā televīzijas zvaigzne ir mirusi pēc cīņas ar vēzi. Anholtai tika diagnosticēta reta un agresīva smadzeņu vēža forma 2022. gadā, tikai dažus mēnešus pēc meitas Opalas nākšanas pasaulē. Meitiņai nesen apritēja viens gads.

Lasi arī: Auni atrisinās problēmas, bet Svariem vajag pārliecību par sevi; Dienas horoskops 20. septembrim visām zodiaka zīmēm

Lasīt vēl: Sieva ik dienu dzirdēja dīvainas skaņas no garāžas. Viņa bija šokā, kad uzzināja, ko vīrs tur dara

Madijas tuvinieki runāja par viņas aiziešanu un pateicās visiem, kas par aktrisi rūpējas. “Ar dziļām skumjām paziņojam par Madijas Anholtas nāvi. Mūsu mīļotā meita, māsa, dvīņumāsa, draudzene, sieva un māte šo pasauli pameta trešdien, 13. septembrī.

Pēc diagnozes uzstādīšanas viņa ar apbrīnojamu drosmi izturēja ārstēšanu un operāciju. Ik uz soļa viņu pavadīja viņas ģimene un uzticamais vīrs Bens. Dažas pēdējās nedēļas viņa pavadīja vecāku mājā, peldoties mīlestībā un mierā ar dabas skaņām visapkārt,” rakstīja mākslinieces tuvinieki.

Televīzijas zvaigznes tuvinieki izteica īpašu pateicību slimnīcas personālam, kas palīdzēja viņu aprūpēt. Mediķi izturējās pret Madiju ar mīlestību un rūpēm un sniedza viņai atbalstu.

Lasi vēl: Brīnišķīgi kārtainie salāti, kas mūsmājās svētkos aiziet uz urrā! Galvenais precīzi ievērot recepti

Pagājušajā gadā Anholta izdeva grāmatu “Kā pamest psihopātu: pamata ceļvedis, kā izkļūt no toksiskām attiecībām”. Tajā viņa dalījās savā pieredzē par sarežģītajām attiecībām.

Arī interesanti: Slavenais Pāvels Globa nosaucis zvaigžņu zīmes, kurām rudens sākums nebūs viegls laiks

Leave a Comment