”Neglabājiet mani zārkā”: diemžēl 18 gadīgs puisis šādu ierakstu atstājis soctīklos pirms savas nāves

Skumja ziņa pienākusi no kādas ģimenes. 18 gadīgs jaunietis, kurš cieta no depresijas, apsmiešanas diemžēl ir atrasts miris. Viņš pirms savas nāves soctīklos ir publicējis kādu ierakstu. 

Ļoti bēdīgs notikums risinājies ir kādā Krievijas pilsētā. Šis traģiskais notikums jau ir apceļojis pusi pasaules un izraisījis lielu pārsteigumu daudzos iedzīvotājos.

18 gadus vecais NSTU students Stepans Maļkovs, kurš pazuda janvāra sākumā, tika atrasts miris, izmeklētāji sāka notikušā pārbaudi.

 

Zināms, ka kāda puiša līķis tika atrasts kādā parkā Novosibirskas apgabalā 28.janvārī. Šī vieta, iespējams, atrodas tur, kur Stepans pēdējo reizi redzēts – 12. janvārī viņš nopirka biļeti uz Plotņikovas ciemu.

Izmeklētāji sākuši izmeklēšanu un nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze, lai noskaidrotu precīzu nāves cēloni.

Ņemiet vērā, ka pirms savas nāves 18 gadus vecais puisis sociālajos tīklos atstāja šokējošu atvadu ierakstu, kurā lūdza piedošanu draugiem, kā arī runāja par smagu depresiju.

Lasi vēl: Leģenda ir devusies mūžībā: Izcilās filmas “Adamsu ģimene” aktrise devusies aizsaulē

Jaunietis atzīmē, ka kādā brīdī viņš kļuva izolēts un pārtrauca sazināties ar draugiem. Ik pa laikam viņš rakstīja par sevi sievišķajā dzimumā. Tomēr tas nebūt nav viss, kas tika šajā ierakstā teikts..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment