Negaidīti un pēkšņi aizsaulē devies harizmātisks aktieris; viņš ļoti daudz palīdzēja jaunajiem aktieriem

Negaidīti un pēkšņi aizsaulē devies harizmātisks aktieris. Viņš ļoti daudz palīdzēja jaunajiem aktieriem iejusties darbā un saprast savu talantu. 

Daudzas reliģijas uzskata, ka cilvēka aiziešana aizsaulē nav absolūts viņa eksistences beigas. Katrai kultūrai ir sava izpratne par šo tēmu. Tajā pašā laikā aizsaulē devušās personas radiniekiem un tuviniekiem jāievēro vairāki rituāli, kas pieņemti noteiktā sabiedrībā.

Kā vēsta tautas māņticība, kapsētas apmeklēšanas noteikumi ir stingri jāievēro, un to pārkāpšana noved pie bēdīgām sekām. Tas ir svarīgi.

Ikviens zina, ka, apmeklējot kapsētu, labāk izvēlēties sēru, melnu tērpu un paņemt līdzi pāra skaitu ziedu – pēc slāvu domām, pāra skaitļi apzīmēja pilnīgumu, ieskaitot cilvēka zemes ceļojuma beigas.

Izpildi testu:

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

 

Aizsaulē devies ukraiņu aktieris Viktors Radu.  Viņam bija 67 gadi. Šo ziņu sarakstījis Odesas Jauno skatītāju teātris. Jurijs Oļeša savā Facebook lapā.

“Viņš vienmēr bija ideāls partneris uz skatuves, uzticams darbinieks, īsts vīrietis un ļoti spilgts cilvēks. Viktors palīdzēja daudziem jauniem aktieriem, nodeva viņiem aktiermākslas noslēpumus, neatteicās no jaunām lomām, ar katru lomu Viktors radīja aktiermākslas šedevru. Teātris bez viņa palika bāreņos…” teikts teātra ierakstā.

 

Viktors Radu dzimis Odesā. Viņam bija divas izglītības: 1978. gadā viņš absolvēja Odesas Jūras inženieru institūtu, bet 9 gadus vēlāk absolvēja Tālo Austrumu pedagoģisko mākslas institūtu, iegūstot teātra un kino aktiera grādu.

Lasi vēl: Bukmeikeri beidzot ir publiskojuši pēc viņu domām jauno šī gada Eirovīzijas uzvarētāju; Ir zināms kurā vietā atrodas Dons

Kopš 1987. gada viņš strādāja Odesas Jauno skatītāju teātrī. Uz skatuves viņš spēlēja daudzās izrādēs, tostarp Romeo un Džuljeta, Kaydash’s Family, Taste of the Sun un daudzās citās.

 

Leave a Comment