Nedēļas nogalē aizgājis mūžībā aktieris no zināma seriāla; viņš bija daļa no šīs lielās seriālu ģimenes

Nedēļas nogalē aizgājis mūžībā aktieris no zināma seriāla; viņš bija daļa no šīs lielās seriālu ģimenes. Viņa talants dzīvos mūžīgi. 

Pirmās trīs dienas, kad dvēsele ir atstājusi ķermeni, bet atrodas tuvumā, mūsu senči aizgājēju vāķēja. Ko gan tas nozīmēja toreiz? Lūk, šo te!

Dvēsele redz savu ķermeni no malas, ir apmulsusi un lāgā nesaprot, kas notiek. Tāpēc tuvinieki bieži vien ar viņu runā, mierina, ka viss ir kārtībā, ka viņi ir līdzās, ka mīla un mīlēs, sazināsies ar tevi.

 

Aizsaulē devies Krievijas seriālu “Sasisto lukturu ielas” un “Nacionālās drošības aģents” aktieris Oļegs Vasiļuks

Nedēļas nogalē aizgājis mūžībā Vasiļuks – ar skumjām ziņām dalījās viņa kolēģis. Oļegam Nikolajevičam bija talants populāru seriālu veidošanā, turklāt viņš bija kaskadieris un kaskadieru režisors.

M.i.r.i.s. aktieris, kaskadieris un kaskadieru režisors Oļegs Vasiļuks. Publika viņu atceras ar lomām seriālos “Sasisto lukturu ielas” un “Nacionālās drošības aģents”. Par skumjo faktu ziņoja viņa kolēģis Oļegs Koritins.

“Es viņu pazīstu kopš 1974. gada – mēs kopā uzņēmām daudz filmu. Ļoti, ļoti brīnišķīgs kaskadieris un neparasts kaskadieru koordinators, žēl, ka viņš mūs pameta.

Viņš vienmēr ļoti pārdomāti piegāja kaskadieru darbam, var teikt, ka viņam bija sava pieeja. Es atceros kādu brīnišķīgu rindu, ko viņš reiz teica: “Kaskadieru darbs filmās nav par to, kurš pakāpjas augstāk vai lec tālāk.” Viņš bija brīnišķīgs cilvēks,” atceras Koritins.

Lasi vēl: Vīrietis nokāpa pagrabā, lai salabotu kanalizāciju. Bet tur gaidīja pārsteigums, kas izmainīja viņa turpmāko dzīvi

Pēc viņa teiktā, kopā ar Oļegu viņi ilgu laiku strādāja kopā kā kaskadieru izpildītāji, un vēlāk katrs gāja savu ceļu, kļūstot par režisoriem. Starp citām filmām, kurās piedalījās Vasiļuks, ir Alekseja Germana vecākā “Grūti būt dievam”, “Zirga nolaupīšana”, “Maize, zelts, revolveris”, kā arī 1982. gadā uzņemtais seriāls “Dārgumu sala”.

 

Leave a Comment