Mūsu lielākās pieļautās kļūdas, kuras mēs visi darām, uzlādējot savu viedtālruni

Lielākā daļa lietotāju reti domā par tālruņa uzlādi un parasti to dara tikai pēc bojājumiem vai tos nevar labot. Jo viņi pilnībā ignorē idejas, kuras ražotāji jums nenodod, bet kurām ir izšķiroša nozīme. Ja vēlaties, lai tālrunis darbotos pēc iespējas ilgāk, apskatiet mūsu ieteikumus.

 

KĀ PAREIZI UZLĀDĒT VIEDOTĀLRUNI

Uzlādējot mobilās ierīces akumulatoru, varat pieļaut daudzas kļūdas. Taču šoreiz pievērsīsimies trim galvenajiem. Izvairieties no šīm kļūdām, cik vien iespējams, lai pagarinātu ierīces kalpošanas laiku un aizkavētu tālruņa nomaiņas nepieciešamību.

IZMANTOJIET ORĢINĀLOS LĀDĒTĀJUS

Apšaubāmu viedtālruņu lādētāju izmantošana ir viena no lielākajām kļūdām un arī viena no biežākajām. Tā kā lielākā daļa ražotāju nodrošina oficiālu savienotāju un lādētāju, kas ir komplektā ar ierīci, tas ir obligāti jāizmanto šajā sakarā.

Ja nē, apmeklējiet cienījamu vai oficiālu mazumtirgotāju un atrodiet tādu, kas ir saderīgs ar jūsu viedtālruni. Tas attiecas arī uz kabeli, jo viena no šīm divām sastāvdaļām var tikt iekšēji bojāta strāvas padeves pārtraukuma dēļ. Tādējādi jūs varat izmantot ātro uzlādi bez ilgstošām problēmām.

NEVIENMĒR ĻAUJIET TAM PABEIGT UZLĀDĒT

Lai gan to var konfigurēt, daži cilvēki izvēlas uzlādēt viedtālruni, kad viņi saņem paziņojumu, kas brīdina par akumulatora taupīšanas iespēju, kas bieži tiek parādīta, kad tā sasniedz 20%. Šādos apstākļos ir svarīgi pievērst uzmanību tālrunim un pieslēgt to, tiklīdz atskan modinātājs.

Pēc ekspertu domām, piemērotais iekraušanas procents ir no 20% līdz 80%. Patiesībā daudzi viedtālruņi sāk atpalikt, kad tie sasniedz šo pēdējo skaitli. Ierīces autonomija tiks samazināta, ja tā ne vienmēr sāks uzlādi pirms minimālā jaudas patēriņa līmeņa sasniegšanas, vai arī, ja tā vienmēr pilnībā uzlādēsies, nesasniedzot 100%.

NEKAVĒJOTIES NOŅEMIET LĀDĒTĀJU

Mūsdienu viedtālruņi var pārtraukt uzlādi, kad akumulators sasniedz 100%. Tomēr tas nenozīmē, ka lādētājs pārstāj darboties; gluži pretēji, ja ļausim akumulatoram izlādēties, tas restartēsies, lai atjaunotu savu kapacitāti. Mēs arī iesakām neizmantot viedtālruni, kamēr tas joprojām tiek uzlādēts.

Lasi vēl: “Ko tev atnesīs 2023. gada jūnijs?”: laimīgākās zodiaka zīmes mīlestībā un finansēs

Tas ir tāpēc, ka viedtālrunis nedarbosies divreiz tik smagi, lai uzlādētu akumulatoru, kamēr tas izlādēsies. Turklāt tas viss var sabojāt šūnas un rezultātā ietekmēt gan ierīces ilgumu, gan kalpošanas laiku.

Turpini lasīt, kādi vēl ir ieteikumi, nākošajā lapā

Leave a Comment