Nedēļas beigās būs iemesls svinībām tikai šīm zodiaka zīmēm

Taro kārtis tikai četru zodiaka zīmju pārstāvjiem sola patiesi laimīgus mirkļus.

Līdz pat šīs nedēļas beigām četru zodiaka zīmju pārstāvji saņems brīnišķīgus iemeslus priekam un laime. Un viņi varēs īstenot savus visdrosmīgākos sapņus.

Kādas zodiaka zīmes būs patiesi laimīgas jau tuvākajās dienās, lasi tālāk.

Vēzis

Taro kārtis tev iesaka apzināties savu vērtību. Ir pienācis laiks likt sevi pirmajā vietā, tas palīdzēs sasniegt neticamus panākumus. Nedēļas beigas tev dāvās lielas uzvaras, galvenais ir tikai izlemt spert soli uz priekšu. Esi par sevi pārliecināts, nebaidies no tev sniegtās iespējas un droši ej pretī savam sapnim, lai ko arī teiktu apkārtējie. Šajā nedēļas nogalē tev būt nereāli laba iespēja kādu lielu sapni realizēt.

Dvīņi

Tuvākajās dienās tevi sagaida neticami panākumi. Un tas sagādās tev daudz pārsteigumu, īpaši personīgajā dzīvē. Un, ja esi neprecējies, līdz nedēļas beigām vari satikt savu mīļoto cilvēku, ar kuru izveidosi ilgas un ļoti laimīgas attiecības. Tāpēc esi vērīgs, varbūt tev jau tuvumā ir cilvēks, kurš ir tava liktenīgā otrā pusīte. Atliek tiek uzmanīgāk paskatīties apkārt.

Svari

Taro kārtis tev sola fantastisku nedēļas nogali. Tev būs iespēja sākt dzīvot laimīgu un jautru dzīvi, atstājot aiz muguras visas problēmas. Pavadi pēc iespējas vairāk laika kopā ar draugiem un mīļajiem, socializēšanās ar tuviniekiem palīdzēs tev noskaņoties iekarot virsotnes. Sakopo visus spēkus un dodies iekarot virsotnes, jo tev noteikti viss izdosies!

Lasi vēl: Muzeja darbinieks atklāja 5 satriecošus veidus, kā izmantot glicerīnu sadzīvē: ideāli spīdīgas grības un mirdzoši logi

Auns

Tevi gaida panākumi darbā. Visticamāk, šīs nedēļas pēdējās dienas tev palīdzēs nostiprināt savu reputāciju un pat saņemt paaugstinājumu amatā. Tomēr tas notiks tikai tad, ja tu ļausi sev sapņot. Ir pienācis laiks padomāt par to, ko tu patiešām vēlies. Izvirzi skaidru mērķi un iespējas tā sasniegšanai noteikti parādīsies!

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

 

Leave a Comment