Nedēļa no 18. septembra būs traka: sinoptiķi ir krasi mainījuši prognozi

Meteorologi ir pastāstījuši par krasām klimata pārmaiņām jaunajā nedēļā, kas sāksies 18. septembrī. Pēc ekspertu domām, šī nedēļa laikapstākļu ziņā būs vienkārši traka. Un šādas pārmaiņas izpaudīsies atšķirīgi atkarībā no Eiropas daļas.

Saskaņā ar sinoptiķu prognozēm septembra priekšpēdējā septembra nedēļa daudzos Austrumeiropas reģionos atnesīs ievērojamas laikapstākļu izmaiņas.

Un bieži vien tās būs anormālas izmaiņas, un dažos gadījumos laikapstākļi vienkārši neatbildīs ierastajiem priekšstatiem. Eksperti ir pārliecināti, ka šī nedēļa paliks pasaules vēsturē.

 

Lasīt vēl: Pāvels Globa un Tamāra Globa sniedz savu prognozi par zīmēm, kurām tuvākajās nedēļās ir lielas iespējas un liktenīgām pārmaiņām

Lasīt vēl: Mans tvaika nosūcēja vienmēr darbojas labi. Draudzene parādīja triku, kā ātri iztīrīt filtrus no netīrumiem un taukiem par kapeikām

Eksperti stāsta, ka daudzviet pasaulē šajā nedēļā var notikt anomāli laikapstākļi, kuri varēs izbrīnīt iedzīvotājus, tomēr pēc šīs nedēļas laiks atkal stabilizēsies un viss ieies iepriekšējā sliedēs.

Uzmanīgiem ir jābūt tiem iedzīvotājiem, kuri dzīvo pie jūras, jo jūra šonedēļ būs īpaši mežonīga un draudīga. To ir jāņem vērā, kad nolemsiet doties peldēt.

 

Bet kas tieši ir gaidāms pie mums, Latvijā? Eksperti min arī Latviju savā prognozē. Lūk!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment